Tänne me muutetaan

No tänään oli (vihdoinkin!) se päivä, kun pääsimme ensimmäisen kerran astumaan meidän tulevan kotimme kynnyksen yli. Hyvältä näytti! Kieltämättä vähän on vielä epätodellinen olo: tuonneko me oikeasti muutamme asumaan.

Aika näyttää, kuinka hyvin onnistuimme asunnon syynäämään (häiriötekijöitäkin kun oli: Anssilla meni hiukset koko ajan silmille ja mulla oli vessahätä), mutta muutamia pikkuvirheitä kyllä löydettiin: maaliroiskeita, naarmuja jne. Erittäin tyytyväisiä kuitenkin ollaan. Ja malttamattomia. Vielä pitäisi arvioiden mukaan odottaa nimittäin sinne kesäkuun loppuun...

Tässä siis vähän kuvia. Pohjapiirustus löytyy tuosta oikealta.

Pallotesti
Alakerran eteisaula
Olohuone
Ruokailutila
Keittiö
Makuuhuone
Lastenhuone

21 kommenttia

 1. Vau! Ihana! Jos ette viihdy, me voidaan muuttaa tonne!! ;)

  -Kiti

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää :) Sitten vaan sisustus-suunnitelmia viimeistelemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt taas uudella innolla, kun näki paikan "livenä":-)

   Poista
 3. Mahtava eteishalli, siinä on hyvä opettaa Helmille pesäpallon tolppasyöttöä!!

  Anssi

  VastaaPoista
 4. Ihana keittiö! Olette ostaneet upean kodin :)
  t. Kira

  VastaaPoista
 5. Palloleikkeja sisalla??! Tsktsk

  Mutta hyvalta nayttaa, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Avara ja valoisa koti! Ja eteinen tosiaan mainio paikka tolppasyöttöharkoille :)Malttamatonta muuton odotusta t. Marja ja Hannu

  VastaaPoista
 7. Ihanan nàkòinen koti!!! Onnea muuttoon=)
  Rebecca

  VastaaPoista
 8. Mietin noita teidän sisäportaita... Eli siis tuo päällyste oli niissä jo kun muutitte, eikö niin? Onko portaat hankalat puhdistaa? Millä tavalla pidät ne puhtaana? Haluaisin laittaa meidän taloon betoniportaisiin tuollaista päällysteeksi, mutta mieheni käytännönihmisenä on heti epäilemässä millaiset sitten olisivat käytössä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo tuli automaattisesti, saatiin vain vaikuttaa väriin. Ollaan kuitenkin oltu tosi tyytyväisiä! Matto pehmentää portaita sopivasti ja toimii samalla tehokkaana liukuesteenä. Tähän asti imurointi on riittänyt puhtaana pitämiseen, varsinkin kun väri on noin tumma. Uskoisin kuitenkin, että mahdolliset tahratkin on helppo hangata pois tarvittaessa.

   Poista
 9. Onkohan portaiden matto asennettu yhtenä "vuotana" ylhäältä alas asti... Tiedätkö tarkemmin kuka/mikä firma maton asensi, ja mistä matto on ostettu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on asennettu yksi porras kerrallaan. Kysessä on siis neulahuopamatto ja materiaalikansiosta löysin merkinnän, että se olisi merkkiä Tarkett ja malli ilmeisesti Tapisom... En sitten kyllä tiedä ollenkaan, että mistä se on ostettu tai kuka asentanut.

   Poista
  2. kiitos paljon sinulle vastauksistasi :)

   Poista