Inspiraatiokäynnillä Lundiassa

Sain jokin aika sitten Lundialta yhteydenoton, joka poiki tänään toteutuneen vierailun heidän uudistuneeseen myymäläänsä Lanternaan. Olipa muuten sitten todella inspiroiva käynti. Meiltähän löytyy noita perinteisen Lundian (Classic-sarjan) edustajia kotoa useampiakin ja niistä ainakin kaksi kirjahyllyä seuraa uuteen kotiin. Nyt kuitenkin ihastuin totaalisesti uuteen Fuuga-sarjaan (livenä vieläkin parempi kuin aikaisemmin vilkuilemani kuvat tuoteluettelossa). Sarjan osista voi muunnella juuri sellaisen kuin itse haluaa ja tarvitsee, vain mielikuvitus on rajana. Yksityiskohdissakin löytyy omaan makuun sopivia vaihtoehtoja. Ja ulkonäkö miellyttää ainakin mun silmää oikein kovasti.


Lisäksi tuotteiden esillepano myymälässä oli ihana. Joitakin kokonaisuuksia olisin voinut ottaa meille kotiin somisteineen saman tien. Nyt kuitenkin koetan pitää innokkaan pääni kylmänä, vaikka olohuoneen kirjahyllyksikin olisi houkutteleva ehdokas tarjolla. Ja makuuhuoneen liinavaatekaapiksi. Ja tyttöjen leluhyllyksi.


2 kommenttia

 1. Ihana toi viimeisen kuvan hylly!!

  Jenni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin:-) Just tollasen tyylinen makkariin liinavaatekaapiksi ois ihana! Ja tohon saa myös halutessaan lasiovet;-)

   Poista