Äideille ja ennen kaikkea tyttärille

Tänään on vietetty Helmin nimipäivää. Tosin mitään erityisiä juhlallisuuksia ei aamuisen lahjanantotilaisuuden lisäksi ole ollut. Sekä eläintarhapeli että muumipalapeli olivat mieluisia lahjoja.


Helmi on muuttunut yhtäkkiä niin isoksi tytötksi. Ensinnäkin puhetta on ruvennut tulemaan lähes taukoamatta ja rohkeuttakin on löytynyt. Ennen puistossa muita lapsia arkaillut Helmi ryntää saman tien muiden joukkoon. Lempileikkejä ovat tällä hetkellä kestosuosikit duplot, Erika-nuken pukeminen ja mielikuvituskahvin keittäminen äidille ja isälle (yksikin ilta "jouduttiin" juomaan kuusi kuppia kahvia ja syömään saman verran keksejä).


Oletteko lukeneet Mekkotehdas-blogia? Ihanan värikäs blogi ja vielä ihanampia mekkoja. Mekkotehtaalta ilmestyi juuri kirja, jonka kävin tänään hakemassa Helmille bonusnimpparilahjaksi ja itselleni ennakkoäitienpäivälahjaksi. Ja täytyy sanoa, että me kumpikin tykätään todella paljon! Mekkojen lisäksi kirjassa on muitakin ompeluvinkkejä ja vaikka mitä muuta. Nyt munkin on ehkä ihan pakko kokeilla mekon ompelua. Juuri sopiva vanha lakanakangaskin olisi jo valmiina...Tekisi mieli heti ottaa ompelukone kaapista esiin!


Kirjaa voi tilata esim. täältä. Itse kyllä hain omani Suomalaisesta, kun en malttanut odottaa postia...

Sitten vielä tasapuolisuuden nimissä Armin Seppälä Baby -painotteinen asu viime perjantailta.


P.S. Huomenna eletään jännittäviä hetkiä. Tiedossa kurkistus tulevaan kotiin...

4 kommenttia

 1. Meillä ei juhlita nimipäiviä - onnitellaan toki (jos vaan huomataan, täytyy myöntää että on joskus mennyt ohikin, kun ei aina kalenteria tule seurattua).

  Varmaan kiva tuo kirja, näyttää tosi raikkailta nuo kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon selaillut kirjaa nyt muutamaan otteeseen ja lueskellut sieltä täältä ja tykkään kyllä! Mä unohdan aina kaikkien muiden nimipäivät, mutta vielä toistaiseksi oon muistanut tyttöjen...

   Poista
 2. Oi mitkä legginssit teidän vauvalla! :) Seppälästäkö? Ehkä aivan pakko saada samanlaiset meidän pikku-neidille! ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, Seppälästä! Tykkään tosi paljon, hyvän laatuisiltakin vaikuttavat! Meinasin itse asiassa käydä ostamassa vielä toiset isommassa koossa ja jemmata ne syksyä varten:-)

  VastaaPoista