Paikan päällä parempi

Pääsinkin kangasostoksille yllättävän nopeasti. Suostuttelin Anssin tänä aamuna vauvauinnin ja ruokakauppakäynnin välissä ajamaan Arabian Finlaysoniin (kiitos kulta!). Muu perhe odotti autossa, kun marssin sisään ja tykitin toiveeni ystävälliselle myyjälle.


Ja kyllä kannatti asiointi paikan päällä verkkokaupassa asioinnin sijaan. Monestakin syystä:
1. Säästin 7 euron postimaksun.
2. Sain nähdä kankaat livenä ennen ostopäätöstä.
3. Sain ostaa kankaita haluamani määrän ("osta vaikka 10cm") tasametrien sijaan.
4. Sain ostettua myös keltaista Elefantti-kangasta, joka verkkokaupassa oli ainakin eilen tilapäisesti loppu.
5. Sain seuraavia käyntikertoja varten läjän etuseteleitä ja leimakortteja, joilla tiettyjen (ihan kohtuullisten) ehtojen täyttyessä saa alennusta.


Nyt on siis taas lisää puuhaa, minkä avulla vältellä muita tylsempiä kotitöitä. Ompelua ja pöytäliinojen leikkaamista. Ruokapöydälle päädyin ottamaan sekä värikkään ja kesäisen Rion, että vaalean Taimi-vahakankaan. Pöytäliinojen käyttäminen kun taitaa lapsiperheessä olla se helpoin tapa suojella Artekin pöytää ja omia hermojani. Parhaimmalta pöytä tosin näyttää mielestäni ilman liinaa ollenkaan.


6 kommenttia

 1. Sit kannattaa muistaa, että mulla on systäri Iittalalla duunissa, jos niistä Arabian myymälöistä on joskus ostoksia, voidaan yrittää saada alea sen kautta...;) Laitan sen aina maksamaan mun ostokset...;D

  -Kiti

  VastaaPoista
 2. Jee! Ja juu kyllä, mulla on ostoslista Iittalallekin...:-D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tuskin maltan odottaa et pääsen ompelemaan:-)

   Poista
 4. Kyllä on ihania kankaita! Mä olen aivan käsi ompeluhommissa, joten meidän kotikin on aika vähätekstiilinen...täytän sitä sitten kaikella muulla romppeella:) Jään mielenkiinnolla odottelemaan valmiita ihanuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Mä selviydyin tyynyjen ompelemisesta ja muusta yksinkertaisemmasta hommasta, mutta esim. vaatteiden ompelua en uskalla ees kokeilla...

   Poista