Kohtalokas Itäkeskus

Kävin äsken yksin asioilla Itäkeskuksessa. Tarkoitus oli ostaa aurinkorasvaa ja palauttaa Helmille ostamani mekko Lindexille. No tietenkin Lindexillä piti myös hieman katsella, varsinkin kun Helmi tarvitsi lyhytvartisia nilkkasukkia. Matkalla sukkaosastolle näin jotain todella houkuttelevaa.


Yleensä Lindexiltä löytyy kivoja juttuja kovin harvoin. Varsinkaan Helmille. Mutta Armin kokoiselle on aina välillä jotain ihanan värikästä tarjolla. Niin kuin nyt. Ja silloin en voi hillitä itseäni. Kesäyökkäreitä meidän kuumaverinen vauveli oikeasti tarvitsikin, mutta noita muita en voi perustella mitenkään muuten, kuin että ne vain oli pakko saada.


6 kommenttia

 1. Ollaankin menty sitten ristiin rastiin. Lindexillä en kyllä poikennut, ehkä ihan hyvä niin. On meinaan ihania, värikkäitä vaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! No mäkin tuon Lindexin jälkeen kiiruhdin äkkiä kotiin sivuilleni vilkuilematta, ettei vaan olisi enää sattunut mitään kivaa silmiin:-)

   Poista
 2. Pikkuisten puolella on aina ihanimmat jutut! Harmi ettei niitä pikkuisia enää itsellä ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, en ymmärrä. Nuokin tunikat olisi ihan hyvin voinut valmistaa myös isommille!

   Poista
 3. Joo ikinä ei pitäs lähtee itekseen asioille ;D
  Mullekin noi Iso omena ja Lippulaiva tuppaa olee aika kohtalokkaita :D
  Mä yllätyin taas Lindexin tarjonnasta lapsille, on taas tullut paljon kivaa. Löysin jopa Mandille sieltä mekon kevätjuhliin!! :)

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Onneks (tai harmiksi, miten sen nyt ottaa) mulla kohta vähenee noi extempore-Itisvierailut, kun muutetaan kauemmaksi.

   Poista