Muuttokirje

Tänään se sitten viimein odotti eteisen lattialla postikasan päällimmäisenä. Se kauan ja hartaasti kaivattu muuttokirje! Riemullani ei ollut rajoja. Meille niin tärkeä päivämäärä mustana valkoisella. Uusi kotimme on muuttovalmis torstaina 28.6. klo 12.00.Tämä tarkoittaa siis sitä, että muuttopäivä on 30.6. (ja vanha asunto luovutettava 2.7.). Seuraava kuukausi onkin sitten kiireinen. Siivoamista, pakkaamista, paperisotaa. En malta odottaa! Nyt se on menoa!

4 kommenttia

 1. HipHipHurraa! t. M&H

  VastaaPoista
 2. Aaapuva! Mulla on ristiriitaiset tunteet. Olen iloinen sun puolesta kun tiedän että tätä olet odottanut/halunnut, mut sit....jokin niin pysyvä muuttuu...kun ensin oli Sanna ja tilalle tuli vauva Sanna...mitä vuodet toi ja mitä vei ja toi taas....nyt se Sanna muuttaa. Ihan kun jotain päättyisi niin lopullisesti....mut silti mä olen onnellinen teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mullakin on ristiriitaiset tunteet. Vaikka suurimman osan ajasta oon innoissani, niin välillä iskee hetkellisesti paniikinomainen tunne, et "nyt mä oikeasti lähden täältä lopullisesti".

   Poista