Hankintoja huuto.netistä

No niin, meidän asuntoa on nyt esitelty mahdollisille ostajille ensimmäisen kerran. Ja koko eilinen (ja vähän tätä aamuakin) on käytetty paikkojen puunaamiseen ja siivoamiseen. Tunnelma on melkeinpä outo, kun kaikki tavarat on raivattu vaatehuoneeseen ja muutenkin kämppä on harvinaisen siisti. Väliaikainen tilanne tosin, koska varmasti taas ensi viikonloppuun mennessä täällä on niin asutun näköistä, että seuraavaa näyttöä varten pitää taas siistiä paikkoja muutama tunti ainakin… Sillä eiköhän niitä näyttöjä vielä jokunen ole jäljellä, vaikka täällä niitä kiinnostuneita oli tänään ihan kiitettävästi ollutkin. Pelkäsin jo nimittäin, että tänne ei tule ketään ja ollaan siivottu ihan turhaan.

Esittelyevakon aikana meillä oli aikaa ajella ympäri Espoota ja metsästää huuto.netistä huutamiani tuotteita.


Ikean Agam-juniorituolia olen katsellut sillä silmällä jo aikoja sitten ja nyt kun sen hankinta tuli ajankohtaiseksi, niin voi sitä pettymystä, kun tajusin, että niitä ei enää Ikeassa myydäkään. Tuolia metsästäessäni olen joutunut toteamaan, että en suinkaan ole ainoa, joka tuollaisen itselleen (tai siis lapselleen) haluaa ja niinpä hintaa kertyi ainakin yhtä paljon kuin uudelle samanlaiselle. Tämä kyseinen malli sopii sitten hyvin yhteen uuteen kotiin ruokapöydän ympärille tuleville pinnatuoleille.


Aino Aallon sammalenvihreistä/metsänvihreistä laseista olen purkanut tuntojani jo aiemmin. Meillä kun oli niitä enää viisi jäljellä. Laitoin vahdin huutikseen ja nyt reilun kuukauden odottelun jälkeen lasivarastomme sai täydennystä ja kasvoi kahdeksaan. Ja todella edullisesti (lasit maksoivat 3e/kpl).

Lähetä kommentti