Uudet huonekalut

Uuteen kotiin ei ole tarkoitus hankkia vielä aluksi ainakaan kovin paljon uusia huonekaluja. Vanhoilla mennään: uudistetut vanhat, vanhat uudella paikalla, ihan vaan vanhat sekä muutamat vanhat vintiltä ja mökiltä ovat ihan oivia. Mutta muutamia hankintoja (eikä niin pieniäkään) olemme silti aikeissa tehdä.

Sohvahan on jo tilattu, mutta sille tarvittaisiin seuraksi sohvapöytä.Työhuoneeseen kaivataan uutta (ja tyylikästä, mielellään ei kuitenkaan epämukavaa) työtuolia.Tyttöjen huoneeseen lelujen, kirjojen ja muiden tavaroiden säilytysyksiköksi on kaavailtu Ikean Expedit-hyllyä.Sitten on niitä, ”se olisi ihan kiva”-hankintoja, jotka eivät ole pakollisia ainakaan heti. Kuten lasikaappi olohuoneeseen (mihin saisi esille kauneimmat lasiesineet) ja pieni pöytä lastenhuoneeseen (tuoleja sen ympärille kun olisi jo valmiina odottamassa). Ja himopyykkääjänä ja -viikkaajana haaveilen luonnollisesti makuuhuoneeseen sijoitettavasta liinavaatekaapista.

Huonekalujen kuvat löytyivät Ikean, Artekin ja Iskun sivuilta.

8 kommenttia

 1. Patrik saa mun æænen! Ostin sellaisen aikoinani ja se on niin ihana etta H on ominu sen itselleen kellariin :)
  Vejmon löytyy myös ovaalina (tuotenro 50136671), joka voi sopia hyvin yhteen divaanisohvan kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä tietää! Patrik on kyllä noista kahdesta munkin suosikki ainakin näin istumatta.

   Poista
 2. Toi Ikean säilytyshylly on mahtava! Meillähän Mandilla oli se tosta pienempi versio Olarissa ja sai kyllä niin hyvin tavarat siihen järjestykseen!! Nyt kans mietitty tota isompaa kun tavaraakin kahdella enemmän :) Haaveilen täyttäväni sen, yllätys yllätys, vaaleanpunasilla ja valkoisilla säilytyskoreilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aattelin laittaa säilytyskoreja/-laatikoita ainakin tohon alariville, mutta vielä pitää pohtia, että millasia:-)

   Poista
 3. Heippa! Mietit tuolla aiemmassa postauksessa, että josko palaset -sarjasta saisi sohvapöydän aikaiseksi. Itse olen miettinyt samaa hommaa. Hylkäsitkö ajatuksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole hylännyt ajatusta, vaikka muitakin vaihtoehtoja olen kartoittanut.
   Olin ajatellut siis jotain sensuuntaista, että jos kaksi (ehkä jopa kolme) palasta kiinnittäisi toisiinsa ja niihin kiinnittäisi ehkä vielä sitten jonkinlaiset jalat...
   Olisi mielenkiintoista kuulla, millainen palaset-sohvapöydästäsi tulee, jos päätät sellaisen tehdä!:-)

   Poista
  2. Juu, minäpä informoin, jos pöytä onnistuu! :) En ehkä uskalla niihin porailla, joten yritän selvitä maalaamisella ja ehkä jonkinlaisella lasikannella. :)

   Poista
  3. Hei kuulostaa hyvältä! Tuosta lasikannesta mäkin vähän haaveilen:-)

   Poista