Olohuoneen verhot

Olen jostain lehdestä leikannut suunnitteluvihkooni seuraavanlaisen kuvan. Musta tuollainen isokuvioinen ja melko värikäskin (tai tuo kyseinen verho ei nyt ole niin kovin värikäs) verho on kivan näköinen.Olen ihastunut Vallilan Mandariini-verhoon, josta juuri sopivasti on ilmestynyt nyt keväällä turkoosi uutuusversio. Tosin tuo keltainenkin on kiva, livenä se on melko paljon vihertävämpi. Kummatkin sopisivat olohuoneen tulevaan värimaailmaan. Vaikuttaa nimittäin kovasti siltä, että meidän 401-tuolit saavat turkoosin verhoilun.


Kuvat Vallilan kaksiosta

Hei sitten haluaisin kiinnittää huomionne tuohon tekstin loppuun. Olen lisännyt siihen tuollaisen tykkää-painikkeen. Laittakaa siis rastia ruutuun aina, kun joku teksti on teistä kiva/mielenkiintoinen/hauska tai muuten vain tykkäämisen arvoinen. Olisi nimittäin kiva tietää, mitkä jutut ovat suosikkejanne!

Ja sitten vielä: 

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia

  1. Iloista ystävänpäivää, Sanna ja perhe! Ihania ideoita: Alvarin tuolit nuorentuvat oikein reippaasti ja Vallilan verhot sopisivat niihin kuin piste i:n päälle. Ja tsemppiä näyttöihin: kyllä noin hyvä koti uudet asukkaat löytää. Itsekukin alkaa tässä katsella nurkkiin kertyneitä kasoja sillä silmällä, että tarvittaisiin suurta luutaa lakaisemaan meidänkin huusholliin :) t. Marja

    VastaaPoista