Tunteikkaalla tuulella

Juuri tällaisina aurinkoisina ja kirkkaina päivinä tästä asunnosta luopuminen tuntuu todella vaikealta. Kun valoa tulvii sisään joka suunnasta ja koti näyttää parhaat puolensa, niin melkein rupeaa itkettämään. En epäile muuttoa hetkeäkään, mutta vaikeaa se tulee silti olemaan. Tämä koti on kuitenkin mulle niin tavattoman tärkeä.



Hyvin sopivasti just tällaisella ilmalla meidän välittäjä kävi valokuvaamassa koko asunnon netti-ilmoitusta varten. Täällä on siis parhaillaan harvinaisen siistiä (lukuun ottamatta vaatehuonetta ja työhuonetta, joihin änkesin kaikki lelut ja muun irtoroinan valokuvauksen ajaksi). Välittäjän mentyä intouduin myös itse valokuvailemaan huoneita. Lähinnä muistoksi itselleni. Ajattelin kuitenkin laittaa niitä kuvia nyt tähän, että näette myös tämän lähtöpisteen, mistä me muutetaan. Onhan se varmaan mielenkiintoista vertailla sitten tätä asuntoa ja uutta, miten paljon sisustus muuttuu jne.

   

 


Sitten alkaakin ihan mielenkiintoinen ajanjakso, kun asunotonäytöt alkavat. Sittenhän tämän kodin pitää olla viimeisen päälle siisti parhaimmassa (tai pahimmassa, miten sen nyt ottaa) tapauksessa monta kuukautta. Eikä työhuoneeseenkaan voi säilöä kaikkea, kuten tänään.

Tässä siis se ei niin edustava työhuone...


Lähetä kommentti