Tyttöjen juttuja

Kun tuossa aikaisemmin oli puhetta tyttöjen vaatekaapista, niin tässä tulee kuva nyt sitten siitäkin. Koska kaapissa on lasiovet, niin vaatteet on pakko viikata siististi. Mutta kuten sanoin, niin ei se kyllä mua haittaa. Helmikin tykkää tuosta kaapista, koska voi itse valita helposti vaatteensa. Ja joinakin päivinä myös Armin vaatteet. Yleensä Helmi valitseekin silloin tytöille mahdollisuuksien mukaan mätsäävät vaatteet. Ja Helmihän on todella tarkka, mitä itse laittaa päälleen. Yleensä kelpaa vain legginsit ja tunika/mekko tai joskus harvoin paita. Muita asukokonaisuuksia on ihan turha äidin ruveta tyrkyttämään.


Haluaisin saman vaatekaapin myös tyttöjen tulevaan huoneeseen. Katsotaan sopiiko se sinne ja kuinka tarpeellinen on, kun tytöillähän on sitten ihan oma vaatehuonekin. Joitain näteimpiä mekkoja ja muita vaatteita haluaisin laittaa esille myös vastaisuudessa, tosin en niin suuressa määrin, kuin kuvassa alla.


Ja vaikka lumi peittää jo osan meidän olohuoneen päätyikkunastakin ja vaikka tytöillä todistetusti on vaatteitakin aika lailla, niin silti mulla on kevättä rinnassa ja tilasin Helmille Bodenilta muutamia kesävaatteita. Tuolla brittiläisessä nettikaupassa on aivan mielettömän ihania värejä ja kuoseja! Melko tyyriitähän nuo vaatteet ovat, mutta mun uusi perusteluni kuuluukin "nyt kun on kaksi käyttäjää, niin voi ostaa myös kalliimpaa hyvälaatuista".


2 kommenttia

 1. Naiset ja shoppailun hyvät syyt :-)

  Lasiovellinen vaatekaappi on kyllä aika rohkea veto, mutta mikäs siinä. Tykkään! (ei täällä ollu sellasta "like" nappulaa kuville)

  -Max

  VastaaPoista
 2. Mäkin hain like nappulaa! :) tyttöjen vaatteet on tosi söpöjä ja sisustuselementteinä hyviä!
  Nyt vihdoin ehdin lukea enemmän näitä tekstejä :)
  Mullakin tulee vähän ikävä teiän kotia!

  -Veera

  VastaaPoista