Palaset

Meidän keskivertoa isompi vinttikomero on siis täpötäynnä tavaraa, josta osa pitäisi heittää pois, osa ottaa käyttöön uudessa kodissa ja osa myydä ennen muuttoa. Näihin myytäviin on kuulunut myös Ristomatti Ratian Palaset-kuutiot, joita meillä on yhteensä viisi (vaikka nyt löysin vain kolme valkoista, ruskeat ovat vielä jossain komeron perällä).


Tarkoitus on ollut siis laittaa nämä myyntiin huuto.netiin, mutta jostain syystä en ole millään raaskinut ja sen sijaan olen pohdiskellut niille käyttötarkoitusta uudessa kodissa.


No, ratkaisu löytyi uudesta Dekosta (2/2012). Teenpä niistä meille yöpöydät! Toinen niistä ruskeista muovikuutioista on myös avonainen yhdellä hyllyllä, sopivat hyvin siihen tarkoitukseen. En ajatellut maalata niitä ihan noin villisti kuin Dekon DIY-jutussa, vaan tällä hetkellä haluaisin maalata kuutiot valkoisiksi ja ehkä sisäpuolelta jollain muulla värillä. Sitä tuo artikkeli ei muuten kertonut, että miten muovikuutiot saa kiinnitettyä nätisti seinään…

Kuva Dekon (2/2012) artikkelista Do it yourself

Kahdelle on siis nyt käyttötarkoitus tiedossa, enää on jäljellä kolme ovellista. Ainakin meiltä puuttuu olohuoneesta sohvapöytä, hmm…

1 kommentti

  1. Yöpöydät käy, hyvä idea! Nyt ne on kolkon näkösiä, maalausta vaatii niinku sanoit.. Mitenköhän ne saa ilmassa pysymään niinku kuvassa, pitää kehitellä joku kiinnityssysteemi..

    Anssi

    VastaaPoista