Uusi talvitakki


En ole ostanut talvitakkia arviolta kuuteen vuoteen. Vanha toppatakkini alkoi jo näyttää suorastaan nolon kulahtaneelta, joten annoin itselleni luvan alkaa haaveilemaan uudesta. Perjantaina läksimme koko perheen voimin ostamaan Anssille vaatteita. Mies oli ehkä hivenen närkästynyt, kun rupesinkin samalla metsästämään itselleni takkia. No se oikea löytyi onneksi nopeasti. JC:stä.Olen niin fiiliksissä, että käytin takkia koko viikonlopun, vaikka ulkona on reilusti plussaa. Puin sen itsepintaisesti päälleni tänäkin aamuna ja täytyy todeta, että tämä mamma oli aika punainen ja kuumissaan saavuttuaan päiväkotiin. Sen jälkeen kun on työntänyt kahta lasta rattaissa 20 minuuttia lähes koko ajan ylämäkeen toppatakki päällä leudossa syyssäässä, on kurahousujen pukeminen sisätiloissa kahdelle lapselle aika tukala operaatio.

Mutta ihana tuo takki on silti! Juuri sellainen kun halusinkin!

I bought a new jacket for winter. I just love it!

6 kommenttia

 1. Ilmatieteen laitos on kuullut toiveesi ja luvannut lähipäiville ensin kaatosadetta mutta sen jälkeen reippaasti lunta. Takkisi on siis juuri oikeanlainen, kunhan vain pahimman sadevaiheen pysyt sisätiloissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Takki tuli siis hankittua oikeaan aikaan:-)

   Poista
 2. Bongasin sut mun lukijaboxista, kiva - löysin tänne ja liityin myös lukijaksesi. :)

  Kiinnitin huomioni heti blogisi nimeen, itse saaresta kotoisin olevana ja 18 ensimmäistä elinvuottani saaressa asuneena. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi:-)

   Blogin nimi on siinä mielessä harhaanjohtava, että tuo "kotisaari" on lähtöisin kotimme osoitteesta. Asumme siis ihan Helsingissä, meren läheisyydessä tosin:-)

   Poista
  2. Hauskaa, mun aivoissa se kääntyi ihan toiseen merkitykseen, vaikka onhan täällä Vaasassakin Kotisaari niminen kaupunginosa. Ehkä mun aivot halusi luoda idyllisen saarimaiseman sinne teille. ;)

   Poista