Harvinaista herkkua

Yksi asia on muuton jälkeen muuttunut radikaalisti. Kun vanhasta kodistamme Itäkeskukseen kaupoille pääsi hilpaisemaan alle kymmenessä minuutissa, on matka sinne pidentynyt sellaiseen puoleen tuntiin ja lisäksi vaatii julkisten käyttöä. Melko saman verran aikaa vie shoppailureissulle lähteminen keskustaan.Hetken mielijohteesta tehdyt shoppailupyrähdykset ovat siis mennnyttä aikaa. Ja ehkä ihan hyvä niin. Välillä kuitenkin etäisyys tuottaa myös pienoisia ongelmia. Jos kotoa on loppu joku sellainen, mitä naapurissa sijaitsevista ruokakaupoista ei saa, kuten tulostimen mustepatruuna, niin sen hakeminen vaatiikin vähän enemmän suunnittelua. Nykyisessä elämäntilanteessa kun ei muutenkaan ihan ehdi lähteä keskustaan "pelkän" mustepatruunan takia, ellei ole ihan pakko.No niin, eilen kuitenkin vietimme parisen tuntia Itäkeskuksessa ja tuli taas todettua, että en vielä kertaakaan ole päässyt käväisemään Tigerissa ostamatta jotain. Ei ehkä niin vakavaa, kun käyntini kyseisessä kaupassa voi laskea yhden käden sormilla. Ja laskukaan ei kyllä koskaan ole suuri, mutta kaupan matalien hyllyjen välissä saa tosissaan käydä taistelua itsensä kanssa, ettei mukaan tarttuisi jotain aika turhaa, mutta ah niin kivaa ja halpaa. Tällaisia turhuuksia kannoin kotiin tällä kertaa (joulukoristeet, kerroslautanen ja pahvikirjain). Söpö keittiöradio on Clas Ohlsonilta.

I was shopping yesterday and found these little things for home. They are from Tiger and Clas Ohlson.

2 kommenttia

  1. Hei, mä pyörittelin käsissäni tuota samaista radiota eilen. :)) Ei vain ollut enää valkoisena täällä meidän Clasulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Mä taas ensin mietin jotain muuta väriä kuin valkoista, mutta kun mikään muista vaihtoehdoista ei ollut se ihan oikea, niin päädyin kuitenkin tuohon:-)

      Poista