Lankakauppakäynti

Meillä on anopin kanssa yhteinen harrastus, neulomme kumpikin mielellämme ja olemme ottaneet tavaksi käydä yhdessä lankakaupassa (Oulunkylän Lankamaailmassa) noin kaksi kertaa vuodessa. Syksyllä ja keväällä.Tämän syksyn vierailu toteutettiin tällä viikolla. Sen lisäksi, että mulla on usein mukanani piiitkä ostoslista (joka onneksi jonkun verran aina lyhenee viime hetkillä), niin mukaan tarttuu usein myös tarvittavat langat idealle, jonka saan vasta paikan päällä. Vuosi sitten neulomani mekko Armille oli juurikin tällainen "heräteostos".


Tällä kertaa mukaan lähti lankoja lähinnä itselleni suunnittelemiani juttuja varten (harvinaista!). Nyt töitä on sitten kesken useampi ja aina jostain löytyy epämääräinen neulomusmytty, joka puikkojen takia on pikapikaa siirrettävä lasten ulottumattomiin.On muuten ollut aika vaikea oppia tällaiselle suorittajalle tuo yhden työn jättäminen hetkeksi sivuun ja toisen tekeminen sillä välin. En esimerkiksi lue koskaan enempää kuin yhtä kirjaa kerralla (vaikka toinen olisikin tylsä, on se silti luettava loppuun ENSIN, kesken jättäminen ei tulisi kuuloonkaan). Sama juttu oli ennen käsitöiden kanssa, mutta nykyään olen rennompi. Huomattavasti. Onneksi.

I love to knit. So does my mother-in-law. We shop knitting yarns twice a year together. Like this week. Now I am going to knit something for myself. Not for the girls as I usually always do.

4 kommenttia

 1. Neulonta on kiva harrastus, jota olen itsekin nyt reilun vuoden yrittänyt opetella piiiiiitkän kielteisen neulomuskatsomuksen jälkeen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kivaa! Varsinkin näin syksyllä ja talvella on kiva neuloa jotain lämpöistä:-)

   Poista
 2. Mä oon vasta alottanut neulomisen ja virkkaamisen. Ja kivaa on! Yhdet epäonnistuneet villasukat olen joskus nuorempana tehnyt.. Nyt mä yritän vähän hillitä itteäni et tekisin yhden loppuun ennen kuin aloitan viittä uutta työtä neulomaan/virkkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on, että niitä mahdollisuuksia on niin paljon, mitä kaikkea kivaa voisi neuloa/virkata!

   Poista