Luottokamani

Sain jo jokin aika sitten Antakee armoo -blogin Ripulta (kiitos!) haasteen listata kolme luottokamaani (vähän niin kuin City-lehdessä). Tätä pitikin pohdiskella sitten vähän pidempään ja tehtyäni kenttätutkimusta omassa arjessani, listalle pääsivät seuraavat tavarat.


1. Hiuslenksu
Jos se ei ole hiuksissa, niin se on ranteessa ja siten aika usein se asun ainoa koru. Pidän melkein aina hiuksia kiinni ja jos ne ovat auki, niin kesken päivän yllättävä kinkkinen tilanne tai pieni epävarmuuden tunne saa mut heti laittamaan hiukset kiinni. Tämä pieni operaatio tuo varmuutta ja turvaa. 


2. iPhone
En olisi millään halunnut valita tähän kännykkää, mutta pakkohan sekin on mainita, koska sillä on kuitenkin aika (liian) suuri merkitys arjessani. Ei niinkään puhelu- ja tekstiviestitoimintojensa puolesta, sillä eniten käytän puhelimessani sähköpostia (mahdolliset työtoimeksiannot voi kuitata vaikka leikkipuistossa), Bloglovinin sovellusta (yllättävän paljon on tilanteita, kun voi sivusilmällä kurkkia lempiblogien uusia postauksia), kameraa ja nettiä. Niin ja erittäin tärkeä toiminto on myös muistio, joka on täynnä kaikenlaisia tehtävälistoja ja ideoita.


3. Aloe vera -voide
Tämä on selkeästi vuodenaikaan liittyvä luottokamani. Mulla on herkkä iho, joka alkaa punoittaa ja kuumottaa saman tien, kun siirryn ulkoa sisätiloihin. Ihoni ikävä ominaisuus, jonka olin jo ehtinyt unohtaa, koska olen nyt pari vuotta tätä käyttänyt. Tänä syksynä kokeilin kylmillä keleillä vaihteen vuoksi jotain toista kasvovoidetta ja muistot palautuivat kirkkaanpunaisina mieleeni... Voide on oikeastaan tarkoitettu koko kropalle, joten sitä voi läiskiä muuallekin tarpeen mukaan. Pyrin käyttämään ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa ja tämä voide oli ensimmäinen ekokosmetiikkalöytöni ruvettuani uudistamaan vessan kaapin sisältöä.

Mielelläni kuulisin niin lukijoiden kuin muiden bloggaajien luottokamoista vaikka täällä kommenttiboksissa, mutta laitan haasteen myös virallisesti eteenpäin seuraaviin blogeihin:


Olkaa hyvät!

I got a challenge: these are the three most important things I use every day.

6 kommenttia

 1. Kiitos haasteesta! Kerrankin sain aikaiseksi vastata melkein saman tien :) Mun piti nyt syksyllä leikata hiukset kun halusin hiuslenksusta eroon. Oli jo liian tuttu ja turvallinen kun en kahteen vuoteen edes yhtenä päivänä pitänyt hiuksia auki... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiinnostavaa oli lukea luottokamoistasi:-) Mulla taas on kampaajalla aina kriteerinä, et "melko lyhyet, mut niin et ne saa kiinni" ja nyt olisi tarkoitus kasvattaa, joten hiuslenksu seuraa mukana takiaisen tavoin:-D

   Poista
 2. Kiitos haasteesta. Mulla on mietintämyssy päässä joten hetkinen menee ennenkuin saan vain kolme asiaa kuvattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:-) Joo, vain kolmen valitseminen oli yllättävän vaikeaa!

   Poista
 3. Kiitos :) Tsemppaan tässä joku päivä!

  VastaaPoista