Joulusta


Joulu on tosiaan jo hieman alkanut kummittelemaan mielessäni (eipä ole koskaan ennen tullut mieleen näin aikaisin). Johtuneeko siitä, että tänä vuonna se on tavallaan aika erikoislaatuinen. Vietämmehän sitä ensimmäistä kertaa uudessa, omassa kodissa ja lisäksi eri tavalla, kuin ennen. Olemme nimittäin päättäneet olla aaton ihan kotona ja pyhittää joulupäivän kotoiluun perheen kesken. Ennen nimittäin niin aatto kuin joulunpyhätkin ovat olleet täynnä ohjelmaa ja paikasta toiseen siirtymistä.Tuntuu myös, että ensimmäistä kertaa haluaisin ihan kunnolla laittaa joulua kotiin. Mitään isoja hankintoja en ole vielä tehnyt, enkä tule tekemäänkään. Mutta suunnitelmia ja mietteitä on kaikenlaisia. Haluaisin tehdä mahdollsimman suuren osan koristeista itse ja ne, mitkä hankin valmiina, olisivat sitten sellaisia, joita käytettäisiin tästä lähin joka joulu.Näistä kuvista ehkä selviää hieman haaveilemani joulun värimaailma: punaista, valkoista ja turkoosia, totta kai.

It feels like it is time to start thinking about Christimas.The first Christmas in our new home. The planning starts from the colors. Red, white and turquoise.

8 kommenttia

 1. Ei tää niin aikaista ole :-) Mulla käy ainakin melkein aina niin että yhtäkkiä tuleekin kiire...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo niin varmaan mullekin käy, vaikka ajatustyö olisikin alkanut aikaisin:-D

   Poista
 2. Mekin aiotaan olla kotona tänä jouluna, meillä kanssa on aina mennyt joulunpyhät kylillä juostessa ja se on jotenkin aika raskasta. Itsekin olen vähän funtsinut mitä voisi askarrella jouluksi, uusia koristeita en kyllä aio hankkia kun entisetkään ei mahdu kaappiin :) Mielenkiinnolla seurailen mitä keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä odottaakin joulua nyt eri lailla, kun tietää, että saa olla rauhassa kotona. Tosin Tapaninpäivälle onkin sitten taas tarkoitus aikatauluttaa kaksi kyläpaikkaa...

   Katsotaan, mitkä ideani johtavat onnistuneeseen toteutukseen asti:-)

   Poista
 3. Ihania joulupuuhailuja teidän kauniiseen kotiin!

  VastaaPoista