Toinen lastenhuoneJos lastenhuone pysyy meillä yllättävän siistinä, niin sille on selitys. Nimittäin se, että lähes yhtä paljon, ehkä enemmänkin, tytöt leikkivät alakerrassa olohuoneessa. Olohuoneen pehmeälle matolle tyhjennetään lelukori aina silloin, kun äiti juuri äskettäin on lelut siihen ehtinyt/jaksanut kerätä ja yläkerrasta kuljetetaan milloin mitkäkin leikit mukana.


Tällä hetkellä taistelutanner on hiljainen, mutta vain väliaikaisesti. Kohta matolla taas hoivataan nukkeja (sekä laitetaan niitä potalle istumaan kummankin toimesta), puhutaan kovasti kännykkään, luetaan kirjoja ja tapellaan leluista.


If the childrens room seems to be surprisingly clean, looks the livingroom like this (or worse) every day.

14 kommenttia

 1. Hah... Meilläkin koko alakerta on yhtä lastenhuonetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis kyllä meilläkin levittäytyy koko alakertaan, mutta keskipisteenä on olohuone ja sen matto:-D

   Poista
 2. Sama juttu. Alakerrassa aina kaikki lelut hujan hajan, yläkerran lastenhuone pysyy siistinä. Onhan se ihan kiva aina nukkumaan mennessä kun viimeinen silmäys ympäristöön on ojennuksessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ja jotenkin tuntuu, että se olohuone on sit kuitenkin helpompi siivota kuin jos saman verran aikaa ois vietetty (ja sotkettu) lastenhuoneessa.

   Poista
 3. Meillä näyttä olohuone kanssa samalta. Mutta teillä on tollainen kiva kori leluille, meillä ne on ollut vaan yhdessä pahvilaatikossa... Siskoni kauhisteli tätä, joten ehkä pitäisi kanssa keksiä joku kivempi astia, johon keräillä lelut illalla :)

  VastaaPoista
 4. Juu meilläkin on koko huusholli (kylpyhuone ja kodinhoitohuone mukaan lukien) yhtä lastenhuonetta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Meillä säästyy oikeastaan vaan makuuhuone, mikä on tietty itselle ihan kiva.

   Poista
 5. Meillä on enää yksi pieni mutta jokainen huone on täynnä eri leikkipisteitä :D Tytön oma huone on harvoin kunnossa sekään,neiti näes tykkää sisustaa,tänään otti ja vaihtoi pöydän ja tuolinkin paikkaa,voimakas tapaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. Meillä ei vielä sisusteta lasten toimesta, mutta en ihmettelisi vaikka tuo vanhempi ja itsepäisempi kohta rupeaisi siihenkin..!

   Poista
 6. Hihi, kyllä kahdessa kerroksessa on puolensa! Meillä on lastenhuone ja olkkari lasten valtakuntaa ja tietysti kylppäri kanssa, siellä pyritään leikkimään niilläkin leluilla joilla ei pitäisi olla asiaa kosteisiin tiloihin, kuten puuleluilla. Just pelastin Brion ihanan taaperokärryn ammeesta lillumasta, HUOH :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui..! Joo, meillä on pilattu jo nukkekodin pinnat "uima-allasleikeissä"...

   Poista
 7. Kivan värinen matto teillä. Rauhoittava jotenkin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista