Hitti ja huti

Sain Valoisaa vaaleaa -blogin Jonskulta Hitti ja huti -haasteen, jossa valitaan Kodin Ykkösen verkkokaupan valikoimista kaksi tuotetta, hitti ja huti.

Jonkun aikaa Ykkösen sivuilla surffailtuani päädyin seuraaviin juttuihin. Lähdin liikkeelle siitä, minkä tuotteen itse voisin ottaa meille vaikka nyt heti ja mitä tuotetta en ottaisi meille mistään hinnasta.

Hitiksi valitsin tämän Yumi-sohvapöydän. Siinä on kiva kevyt muotoilu ja pyöreä pöytälevy sopii hyvin lapsiperheeseen.Hudiksi valikoitui näin lähestyvän joulunalusajan tunnelmissa vilkkuva monivärinen Konstsmide ledvalosarja. Olen usein ihmetellyt näitä vilkkuvaloja ikkunoissa nähdessäni, että miten siellä ikkunan toisella puolella oikein voi olla ja elää normaalisti, kun valot vilkkuvat psykedeelisesti yötä päivää. Itse en siihen ainakaan pystyisi. Siksi valinta hudiksi.Kiitos vielä Jonskulle hauskasta haasteesta!

Itse laittaisin tämän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:
Boogie Woogie Design
KOTI - Kullankallis
Krissen koti

Olkaapa hyvät!

5 kommenttia

 1. Pakottava tarve kommentoida tuosta Yumi-pöydästä. Itse bongasin tuon ruokapöytäkoossa ja saman sarjan tuolit. Ihastuin ulkonäköön parin metrin päästä, mutta kun menin tutkimaan lähempää, niin pöytälevyssä oli jo pieniä halkeamia saumojen kohdissa, ja samoin tuoleissa oli nähtävissä miten puuosat on koottu ja saumat hymyilivät. Pahus sentään, muuten olisinkin ostanut tuon! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei:-( Mäkään en siis tosiaan ole nähnyt sitä livenä. Tosi tylsää, että ulkonäkö on hyvä, mutta laatu huono...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Otan vastaan mielihyvin. Sopivan helppo tähän hetkeen kun on yhtä sun toista projektia meneillään... Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Jee, tulen sit katsomaan, mitä löysit:-)

   Poista