Maisemat

Toinen asia (ensimmäinenhän löytyy täältä), mitä varmasti tulen siellä tiheään asutulla alueella talon kolmannessa kerroksessa kaipaamaan, ovat nämä maisemat. Jokaisesta ikkunasta näkee pitkälle, vastapäisiä asuintaloja vain yhdessä ilmansuunnassa. Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät selvästi, auringonlaskusta puhumattakaan. Lisäksi vielä lähestyvä ukonilma ja sateenkaaret.

Talvimaisemia tammikuulta


Mielenkiintoisia tapahtumia kaipaavalle riittää toimintaa vastapäisen talon pihalla. Vieressä olevan lukion penkkaritunnelmia pystyy seuraamaan aitiopaikalta. Ja Helmin lemppari oli viime kesänä kuumailmapallojen katseleminen. Niiden matkaa voi seurata ikkunasta toiseen.

Kesäinen auringonlasku kuuden vuoden takaa

Mutta ennen kaikkea nämä maisemat, niitä en toivottavasti unohda koskaan. Niistä pystyi nauttimaan kotoa poistumatta.

4 kommenttia

  1. Sulla on kohta niin upee merimaisema, jos ei suoraan ikkunasta, niin ihan heti kun vaan ulos meet, ettei kuule paremmasta väliä! Tosi upeat ulkoilureitit ja ihana Arabianrannan leikkipuisto vieressä. :))

    -Kiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiti! Täällä ikävässä ja haikeudessa kieriskellessään on hyvä muistaa, että ei tässä nyt ihan asfalttiaavikolle muuteta:-)

    VastaaPoista
  3. Sinulla on muistot, joita kukaan ei voi sinulta viedä. En usko hetkeäkään että unohtaisit niitä. Nuo maisemat ovat jotain sellaista, että niitä ei voi korvata, sillä niihin liittyy paljon tunteita.
    On asioita, joita vaan ei unohda vaan ne pysyvät sydämessä aina ja ikuisesti. Toivon, että sinun kotisi saa arvoisensa uudet asukit.

    VastaaPoista
  4. Totta, kaikkeen täällä liittyy todella paljon muistoja, jotka onneksi säilyy, vaikka pois muutetaankin. Toivon, että tämän kodin ostaisi joku ihana perhe tai pariskunta, joka huomaisi asunnon potentiaalin ja joka arvostaisi juuri näitä samoja asioita.

    VastaaPoista