Vanhan kodin lempiasioita

Ja taas fiilistellään. Tässä nimittäin kuvia muutamista asioista, joista erityisesti olen pitänyt täällä vanhassa kodissa.


 Olohuoneen 60-lukulainen lasiovi ja isän tekemä parketti.Keittiöstä remontoitiin juuri sellainen kuin halusimme. Erityisesti pidän maitolasisista kaapinovista, avohyllystä ja kaasuhellasta. Sen lisäksi, että liesi on kaunis, niin sillä on mielettömän hyvä tehdä ruokaa.Sitten on tämän asunnon avara pohja. Avoin tila, joka jatkuu talon toiselta puolelta toiselle.


Toisaalta täytyy sanoa, että tämä asunnon myyminen ja muuttoon valmistautuminen ei ole sitten kuitenkaan ollut niin vaikeaa, kuin aluksi pelkäsin. Odotan jo niin innolla uutta kotia ja ehkä olen jo siitä asti, kun tuleva muutto varmistui elokuussa 2010, alitajuisesti työstänyt asiaa. Ikävä tulee, mutta toisaalta olen jo valmis jatkamaan matkaa. Perustamaan viimein oman kodin, jossa luoda uusia muistoja Anssin ja tyttöjen kanssa. Vanhat muistot säilyvät mielessä, vaikka täällä en asuisikaan.


1 kommentti

  1. Hyviä tylyjä kuvia 2 ekaa.. Sitte vähä lämpöä ja viimeisessä vilkkuu jo kivat kiharatkin! Selkeesti IT'S TIME sun sydämessä, sanoisin kyllä mielessä, koska sydän ei osaa ajatella.

    Anssi

    VastaaPoista