Maisemat

Toinen asia (ensimmäinenhän löytyy täältä), mitä varmasti tulen siellä tiheään asutulla alueella talon kolmannessa kerroksessa kaipaamaan, ovat nämä maisemat. Jokaisesta ikkunasta näkee pitkälle, vastapäisiä asuintaloja vain yhdessä ilmansuunnassa. Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät selvästi, auringonlaskusta puhumattakaan. Lisäksi vielä lähestyvä ukonilma ja sateenkaaret.

Talvimaisemia tammikuulta


Mielenkiintoisia tapahtumia kaipaavalle riittää toimintaa vastapäisen talon pihalla. Vieressä olevan lukion penkkaritunnelmia pystyy seuraamaan aitiopaikalta. Ja Helmin lemppari oli viime kesänä kuumailmapallojen katseleminen. Niiden matkaa voi seurata ikkunasta toiseen.

Kesäinen auringonlasku kuuden vuoden takaa

Mutta ennen kaikkea nämä maisemat, niitä en toivottavasti unohda koskaan. Niistä pystyi nauttimaan kotoa poistumatta.

3 kommenttia

 1. Sulla on kohta niin upee merimaisema, jos ei suoraan ikkunasta, niin ihan heti kun vaan ulos meet, ettei kuule paremmasta väliä! Tosi upeat ulkoilureitit ja ihana Arabianrannan leikkipuisto vieressä. :))

  -Kiti

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kiti! Täällä ikävässä ja haikeudessa kieriskellessään on hyvä muistaa, että ei tässä nyt ihan asfalttiaavikolle muuteta:-)

  VastaaPoista
 3. Totta, kaikkeen täällä liittyy todella paljon muistoja, jotka onneksi säilyy, vaikka pois muutetaankin. Toivon, että tämän kodin ostaisi joku ihana perhe tai pariskunta, joka huomaisi asunnon potentiaalin ja joka arvostaisi juuri näitä samoja asioita.

  VastaaPoista