Jotain ruskeaa kuitenkin

Olen tainnut aikaisemmin sanoa haluavani eroon tästä nyt melko runsaasta tummanruskeasta väristä täällä. Jotain ruskeaa kuitenkin tulee mukaan myös uuteen kotiin.

Pyöreät purkit ovat Aarikan ja neliskulmainen Marimekon.

Meidän kaappien koluaminen on vähän kuin kirpputorilla kävisi. Löytöjä voi tehdä jopa keittiön kaapeista, vaikka ne on käyty perusteellisesti läpi keittiöremontin aikoihin neljä vuotta sitten. Säilytyspurkit ajattelin ottaa yläkaapin perukoilta aktiiviseen käyttöön. Pehtoori-pannua en vielä jokunen vuosi sitten arvostanut ollenkaan, värikin kun oli mielestäni niin ruma. Niin se mieli muuttuu. Vieläkin meidän perheeseen kuuluu yksi, joka ei ymmärrä näitä klassikkoasioita, mutta jota yritän kyllä kovasti kouluttaa.


Sitten on tämä häälahjaksi saamamme, itse valitsemamme lipasto, jolle on jo onneksi paikka tiedossa portaiden alla. Tosin olen ajoittain leikitellyt ajatuksella sen maalaamisesta muun väriseksi...


Tästä peilistä pidän kovasti. Se on mummin vanha, äidin lapsuudenkodista. Ja mielestäni ihana nimenomaan ruskeana. Aika näyttäköön sille sopivan paikan.


Lähetä kommentti