Vitriinikaappi

Meidän uuteen keittiöön ei ainakaan aluksi ole tulossa lasiovellisia astiakaappeja tai avohyllyjä, vaikka kummatkin ovat mielestäni kivoja. Mielelläni laittaisin kuitenkin kauneimmat maljakot ja astiat esille vaikka sitten olohuoneen puolelle. 


Vitriinikaappi olisikin se houkuttelevin ratkaisu. Tällä hetkellä mua miellyttää erityisesti ajatus matalasta vitriinikaapista. En sitten tiedä miten lapsiystävällinen on matala lasinen kaappi täynnä lasiesineitä. Nyt kun Armikin kohta alkaa tekemään tutkimusmatkojaan. Toisaalta ihan hyvin on mennyt ainakin toistaiseksi (koputetaan puuta) tuon makuuhuoneen lasiovellisen vaatekaapinkin kanssa, vaikka Helmi kaapin ovia välillä aika kovaa paiskookin.

Tämä kaappi on aivan ihana!  Kuva otettu aikoinaan jostain lehdestä, mutta mistä lehdestä, sitä en muista. Ikea ei vain enää taida näitä Edeforseja valmistaa..

Yksi vaihtoehto olisi sitten tällainen nykyisen tyylinen hylly/kaappi, missä lasiovet olisivat vain ylhäällä, pienten kätösten ulottumattomissa. Tämän nimenomaisen yksilön olin ajatellut mökkiä kaunistamaan, mutta nyt mietityttää, josko se kuitenkin kelpaisi ensihätään (valkoiseksi maalattuna?) meillekin.


Tuolla lasikaapissa vartioi kahvikuppeja tällainen hieno pöllölamppu. Harmi vain, että se ei taida enää toimia...

P.S. Hihi, arvaatteko muuten, miten sain otettua tuon ensimmäisen kuvan ilman, että ikkuna heijastui lasioviin? Anssi piteli takanani vilttiä kuvaa ottaessani, tarkalla silmällä sen voi ehkä heijastuksesta nähdäkin...Lähetä kommentti