Karkkivärejä
Olin eilen ystäväni kanssa Deko-lehden ja Eurokankaan järjestämässä sisustusillassa Tammistossa. Ohjelmassa oli sisustusaiheisia puheenvuoroja ja haastatteluja, pientä maukasta purtavaa ja Eurokankaan kankaista sai illan ajan 20 % alennusta. 

Avara myymälä oli täynnä kankaita, mutta bongattuani kaksi pöydällistä Art and Craft -tyylisiä kangaspakkoja en pystynyt enää ajattelemaan muuta. Nuo karkkivärit ja söpöt kuosit nähtyäni olo oli kuin lapsella karkkikaupassa ja minua ei meinannut saada enää millään pois niiden äärestä. Olisin voinut ottaa niistä kankaista vaikka kaikki, mutta annoin itselleni luvan valita pienet palat viidestä eri kuosista. Niistä olisi sitten tarkoitus ommella ainakin koristetyynyjä tähän tyyliin.

Kuva epla.no

6 kommenttia

 1. Voi ollapa täälläkin tuollaisia tapahtumia! =) Kivoja kankaita olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Noi tollaset lukijaillat on kyllä piristäviä. Aika harvoin niitä onnistun bongaamaan. Tuntuu, että tapahtumailmoitukset on piilotettu niin hyvin lehtien sivuille, että vain harva huomaa.

   Poista
 2. Sä kyllä olit aivan liekeissä!! :))
  Ihania kankaita!!
  Ja kiitos kun sain tulla aveciksi!!

  VastaaPoista
 3. Moi Sanna!

  Kiva, että pääsit sisustusiltaamme! Taisimme vaihtaa muutaman sanankin, sillä ostit juuri suosikkikankaitani. Toivottavasti näemme lopputuloksen pian.

  Mukavaa kevättä! Milla Eurokankaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos viimeisestä! Kiva kun löysit tänne blogiin:-) Juu, tarkoitus olisi saada ompeluksia aikaiseksi nyt pääsiäisen aikana...

   Poista