Väärään suuntaan

Tuntuu, että kaikki junnaa paikallaan. Mikään ei edisty. Viime viikot ovat kuluneet tosi nopeasti, enkä ole saanut oikeastaan mitään muuttoon tähtäävää tehtyä. Vielä on liian kylmä mennä vintille raivauspuuhiin. Yhtään huonekalua en ole vielä saanut myyntiin. Kirpputoripöytääkään ei ole varattu. Sen sijaan, että olisin pienentänyt muuttokuormaa, olen keskittynyt sen kartuttamiseen.

Niin, voihan sitä käyttää kaiken vapaa-aikansa vaikka virkkaamiseen... Siihen se mun osalta on anakin mennyt.

Tämä viikko näyttää kalenterissa aika rauhalliselta. Toivotaan siis, että pääsisin jonkin uuden projektin kimppuun. Ja onhan muuttoon onneksi (valitettavasti) vielä aikaa kolmisen kuukautta. Käytiin eilen työmaalla ja siellä näytti kyllä hyvältä, meidän olohuoneen ikkunassa oli viimein lasikin paikoillaan. Mutta piha, jonka pitää olla valmis ennen kuin muutto alkaa, oli kyllä vielä ihan alkutekijöissä.

Toisaalta tässä odottelussa on juuri parasta tämä fiilistely ja suunnittelu. Onneksi ei siis ole vielä niin kiire, että sille ei jäisi aikaa.

1 kommentti

  1. Tuli mieleen, et varmaan nyt viimein oli pakko laittaa se lasi siihen ikkunaan kiinni, jos aletaan tekee sisähommia, mihin ei haluta kosteutta kaveriks.

    Anssi

    VastaaPoista