Pientä järkkäilyä

Varsinainen kevätsiivous kummittelee toistaiseksi vasta jossain alitajunnassa, mutta (todella) pieni uudelleenjärjestely on asia ihan erikseen. Kuluneella viikolla tuli järkkäilytä hieman enemmänkin. Aina kun vain työt antoivat periksi. Kiertelin ympäri huushollia, suunnittelin ja siirtelin tavaroiden paikkoja. Uuden ilmeen saivat mm. ruokailutilan tauluhyllyt, jotka ovatkin näyttäneet samalta jo viime syyskuusta lähtien.Yleensä pyrin myös piilottamaan luetut lehden melko pikaisesti kirjahyllyyn, mutta tällä kertaa kaivoinkin niitä esiin oivan pinon ja toistaiseksi ne ovatkin saaneet olla kärryssä yllättävän rauhassa. Kylläpä pienet muutokset piristävätkin kummasti!Tänään luvassa järkkäilyä ja maalaushommiakin. Mukavaa lauantaita!

I made some (very) little changes during this week. It is funny how much even these little things can make a difference!

2 kommenttia

 1. Ihanat nuo turkoosit maljakot!!

  Tuollaista kärryä olen meille miettinyt keittiöön. Ikeaan olisi vaan ensin päästävä :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kärry oli kyllä ihan hurjan hyvä ostos, oon tykännyt siitä tosi paljon! Sellaisen voisin ottaa vielä parvekkeellekin;-) Nuo turkoosit maljakot on muuten myös Ikeasta: 0,99e/kpl.

   Kiitos samoin, viikonloppuja!

   Poista