Hidas muutos

Aurinkoista palmusunnuntaita kaikille!Viime viikolla olohuoneen taulukollaasi sai pitkästä aikaa uuden tulokkaan, kun tilasin Taulun ja tapetin Oma koti kullan kallis -printin. Olen jo pitkään tykännyt tuosta printistä ja huomasin, että nyt sitä saa myös meille sopivassa värissä: mintunvihreää ja oranssia.Taulukollaasi on yksi niistä kohdista täällä kodissa, joka etenee hiljaksiin omaan tahtiinsa. Viime syksynä seinä oli vielä melko eri näköinen. On kiva huomata, miten jotkin asiat muuttuvat pikkuhiljaa sellaisiksi, kuin mitä olen haaveillutkin. Vaikka olenkin yleensä melko kärsimätön luonne ja olisi kiva saada kaikki valmiiksi nyt heti, niin täytyy myöntää, että välillä sen juuri oikeanlaisen muokkautumiseen kuluu aikaa.

Some things change very slowly. For example the prints on our livingroom wall. I don't try to find great prints at once. I buy one, when I see one I like. For about half a year ago the wall looked quite different. The mint & orange "Home sweet home" print is my newest buy.

11 kommenttia

 1. Kiva juliste!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Totta puhut! Itsekkin haluaisin yleensä kaiken heti nyt valmiiksi, mutta pikkuhiljaa edeten huomaankin, että se jokin alkaa näyttämään siltä, kuin olin ajatellutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Ja lopputulos on huomattavasti parempi, kuin jos olisi heti saanut valmista jälkeä:-)

   Poista
 3. Ihania prittejä ja kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Mullois sulle haaste. Tuu kurkkaa! Toivottavasti innostut:)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  "Vahingossa" eksyin blogiisi kun etsin netistä vinkkejä mintunvihreällä sisustamiseen. Aivan ihana koti teillä! Rakastuin tuohon olohuoneen kuvaseinään, ihanat taulut! Yritin kahlata blogiasi läpi josko löytyisi noiden muidenkin kuvien alkuperä, mutten löytänyt millään.. Erityisesti kiinnostaisi tuo abc-taulu, mistä se on hankittu? :)
  Aurinkoista kevättä!
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kun löysit tänne!:-)
   Kuvista linnut ja tuo abc-taulu on ostettu Etsystä, abc-taulun löydät täältä: http://www.etsy.com/shop/PaperPlanePrints
   Ja tuo värikäs New York-aiheinen taulu on ostettu Helsingistä Mariankadun Olkkarista. Nuo kaksi muuta ovatkin kortteja, toinen saatu lahjaksi ja tuon toisen on mies ostanut itselleen:-D
   Ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä myös sinulle!

   Poista