Mustavalkoinen matto

Olohuoneeseen viime heinäkuussa ostettu tosi edullinen alematto on palvellut paremmin kuin hyvin. Pehmoisen nukkamaton päällä voi vaikka nukkua ja lisäksi se imaisee sisäänsä huomaamattomasti kaikki roskat ja liat. Hintansa ja hoidettavuutensa puolesta täydellinen matto lapsiperheeseen. Mutta, mutta...

Jostain syystä haaveilen mustavalkoisesta  matosta kaiken tämän värin keskelle. Olen myös saanut päähäni, että ohkainen mustavalkoinen matto olisi kevyemmän oloinen ja vaikuttaisi positiivisesti koko huoneen tunnelmaan.

Kuva Ikea

Kuva Carpet Vista
Kuva Kodin Ykkönen

Osittain tämän mattohaaveen on saanut liikkeelle tieto siitä, että tuota Stockholm Randia saa taas Ikeasta. Muitakin vaihtoehtoja jo olisi, eivät nekään kovin omaperäisiä. Vielä kuitenkin epäilen ja odottelen, josko jostain ilmaantuisi vielä joku varteenotettavampi vaihtoehto. Valkoinen Koti -blogista bongasin Annon uutuuden (tuossa postauksen ensimmäisessä kuvassa), jonka vissiin pitäisi ilmestyä kauppohin nyt keväällä, eikä näytä lainkaan hassummalta. Katellaan... Tällä hetkellä vaan tuntuu, että mitkään suunnitelmat (kuten vaikka keittiö tai tapetointi) eivät edisty kuitenkaan ollenkaan.

I am dreaming about black and white carpet for the livingroom.

10 kommenttia

 1. Käy kurkkaamassa Formen matot, jos vaikka niistä löytäisit. Iso plussa: kaikki on kaksipuoleisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Löytyi pari mattoam joita voisin harkita meidän ruokapöydän alle:-)

   Poista
 2. Ihanat matot, miten se onkin aina niin vaikeaa tuo päättäminen, ostin itse kokovalkoisen ja olen ollut suht tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen miettinyt tota "blogimattoa".. Oikeen ison maton haluaisin, mutta en tiiä onko se värimaailmaan sopiva. Myös tämä elloksen mustavalkoinen villamatto on aikas kiva http://www.ellos.fi/ellos-home/villamatto-170x240-cm/329619?Ns=RankValue2|1&Nao=0 Päätöksiä, päätöksiä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi Elloksen matto unohtui tästä postauksesta! Myös sitä oon nimittäin katellut! Toisaalta tuo hanhensilmäkuvio hieman epäilyttää, meillä on sitä kuviota matto lastenhuoneessa ja varsinkin Anssi valittaa, että silmissä vilisee, kun sitä katsoo:-)

   Poista
 4. kesällä kerran blogissa on esitelty mustavalkoisia raitamattoja, jotka he hankkivat netistä. ne näytti kans tosi kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, mä muistan! Taisivat olla ehkä kans Carpet Vistan mattoja, jos oikein muistan... Täytyykin käydä katsomassa sieltä blogista!

   Poista
 5. Tässä muuten vinkki yhdestä sisustusopiskelijan blogista http://inanadesigner.blogspot.fi . Siellä uusin postaus koskee mm. tapetointia :) paljon ihania ideoita löytyy myös aiemmista postauksista!

  t. Kira

  VastaaPoista