Lopun alkua

Täällä päässä vaivaa kiire ja pienoinen blogiahdistus. Kummatkin syypäitä hidastuneeseen postaustahtiin. Blogiahdistus on sitä ehkä monellekin tuttua: mistä mä muka kirjoittaisin, ei täällä oo mitään kuvattavaa, ei ne jaksa aina meidän tyttöjä katella jne.Postauksen otsikko ei kuitenkaan liity blogin kohtaloon vaan puhdistusdieettiin, jonka loppu alkaa jo lupaavasti häämöttää. Lauantaiksi on kaavailtu jo aikamoista herkuttelua: aamulla kauraleipää, päivällä latte&cookie ja illalla tilataan pizzaa! Olenkohan koskaan odottanut viikonloppua NÄIN paljon...

Tällä hetkellä dieetti kuitenkin sujuu vielä ihan mallikkaasti (sushi-illallinen auttoi asiaa kummasti) ja nestettäkin olen onnistunut kumoamaan tänään sen tarvittavat kolme litraa. Tosin edelleenkin odottelen sitä luvattua energisyyttä ja puhdistunutta ihoa. Orastavan flunssan olen ilmeisesti ruokavalion ansiosta onnistunut torjumaan näiden reilun kahden viikon aikana jo kahteen kertaan.

"Mä olen kato nimittäin Armi."

Sitten vielä yksi juttu: syytetään vaikka tätä hetkellistä bloggausinnon hyytymistä, mutta ajattelin haastaa nyt teidät lukijat kertomaan, että millaisista aiheista täällä blogissa tykkäätte ja olisiko jotain, mistä haluaisitte lukea enemmän? Entä mitä sanoisitte, jos tämän blogin puolella tulisi useammin myös omaan pukeutumiseeni & omiin juttuihini liittyviä postauksia? Sana on vapaa! Palaute otetaan kiitollisena vastaan.

Lots to do in the real life and no ideas what to write about here in the blog. If you have any wishes or suggestions what I should write about, so please, feel free to share them!

4 kommenttia

 1. Tykkään ylipäänsä monipuolisesti aiheita käsittelevistä blogeista ja innolla lukisin lisää sun omistakin jutuista! Vaikka tykkään kyllä tälläisenaankin, täällä käydessä tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 2. Samat sanat mitä littleB. Ajankohtaiset kuulumiset ja fiilikset ja sisustus yms. hankinnat kiinnostaa aina, plus valokuvat että miltä talossa nyt sitten näyttää ja miten siellä elellään, kyllä se kiinnostaa lukijoita aina, ainakin itseäni. Aina näistä voi saada sitten jotain ideaa ja oivalluksia itsellekin.

  VastaaPoista
 3. Sisustus kiinnostaa kovasti :) Ja blogiähky on tuttu juttu, tsemppiä sen kanssa! Se menee ajan kanssa ohi, jos on mennäkseen. Anna vaan itsellesi aikaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kolmelle kommenteista ja palautteesta! Blogiahdistus alkaa jo ehkä hieman helpottaa, mutta kiireet ei. Katsotaan, mitä kevät tuo tullessaan:-)

  VastaaPoista