Tapetilla

Ennen muuttoa olin sitä mieltä, että uuden kodin seiniä maalataan ja tapetoidaan mitä pikimiten. Asettuessamme taloksi se kuitenkin jäi, kunnes tapetointi-into alkaa nyt taas nostamaan päätään. Muutaman seinän maalauskaan ei ole poissuljettu vaihtoehto, mutta tällä hetkellä tapetit houkuttavat eniten. Yksi tapetti on jo aika varma. Nimittäin Ferm Livingin Ribbed makuuhuoneen päätyseinään.Lastenhuoneen seinään vaihtoehtoja ovat ainakin kaksi seuraavaa. Ferm Livingin Ferris-kuumailmapallot tai sitten tuo Sandbergsin Kaspar punaisena valkoisella pohjalla.
Eniten pohdintaa aiheuttaa tällä hetkellä työhuoneen seinä. Se näkyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan, joten olisi ihan kiva, kun sieltä vilkkuisi jotain niidenkin tilojen värimaailmaan sopivaa. Haaveilen edelleen tuosta Ferm Livingin vihreästä harlekiinista tai sitten myös tuo turkoosi (tai miksei valkoinen tai harmaa) MissPrintin Muscat on kiva.
Olen todella huono kahlaamaan valikoimia läpi ja nytkin taitaa käydä niin, että valitsen lempparini muutamasta eteeni sattuneesta mallista, autuaallisen tietämättömänä mahdollisista houkuttelevammista vaihtoehdoista. Jos jostakusta nyt tuntuu, että kävelen onneni ja elämäni tapetin ohi, niin saa vinkata niin yksittäistä tapettia kuin tapettikauppojakin.

Heres some wall paper plans for bedroom, childrens room and quest room/office.

6 kommenttia

 1. Meillä olisi tulevana kesänä tarkoitus vaihtaa makuuhuoneita niin, että ipana jää meidän makkariin ja me muutetaan pienempään makkariin. Siinä pitäisi tehdä sit vähän tapetointihommia myös ja mua ahdistaa jo valmiiksi, että pitäisi osata valita sellainen tapetti jota jaksaa katsella useamman vuoden :P Kääk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika tärkeä valinta, kun alkaa miettimään tarkemmin:-)

   Poista
 2. Meidän tapetointihommien aikaan kuolasin netissä Seinäruusun valikoimaa, siellä oli ja on kaikkea ihanaa (ja ihanan hintavaa myös). K-Raudasta löytyi sitten ne paperit, mihin päädyttiin. Sielläkin oli kyllä hirveästi vaihtoehtoja. Helpompaa olisi valita vain muutamasta ehdokkaasta. :) T. Heidi S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, toisaalta siis ihan hyvä, että valitsen näitä ns. laput silmillä:-) Tuota työhuoneen seinää varten voisin kyllä kartoittaa tarjontaa hiukkasen enemmän, kiitos siis vinkeistä!

   Poista
 3. Meillä on tuo ferm livingin ribbed alakerrassa olkkarin ja keittiön välisessä seinässä eikä kyllästytä yhtään vieläkään, vaikka onhan tuota jo katseltu. Suosittelen! Nuo muutkin on aivan ihania...

  Sussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa kuulla hyviä kokemuksia tuosta! Tuota tulee meille kyllä ihan varmasti:-)

   Poista