Kodin luonnollinen tila

Sain hubbabubbaa...-blogin Hannalta haasteen kertoa, miltä meillä täällä kotona todella näyttää. Alunperin haasteen on laittanut liikkeelle White & Fresh -blogin Irina.

Kun sisustusbloggaajat yleensä kuvaavat kotiaan, on sotkut ja sekamelska siivottu tai rajattu kuvista pois. Tämän haasteen tarkoitus on esitellä koti kaikkea muuta kuin edustuskunnossa, nimittäin sen luonnollisessa tilassa. Periaate on siis oikeastaan sama, kuin muotiblogeissa kiertäneessä "Naked truth" -haasteessa, jossa bloggaajat paljastivat omat kasvonsa ilman meikkiä. Tässä siis meidän kodin normaalia ilmettä. Varautukaa piiitkään kuvakavalkadiin.


Keittiön saareke on kätevä niin hyvässä kuin pahassa. Varsinkin siinä pahassa, siihen on todella kätevä kerätä jos jonkinmoista roinaa.


Uusimmaksi laskupaikaksi on muotoutunut toinen olohuoneen nojatuoli. Ja noi lelut on tuossa lattialla siitä yksinkertaisesta syystä, etteivät ne mahdu tuohon koriin. String-hylly on sentään järjestyksessä.


Vaunut ovat siistissä rivissä (Helmi on tarkka järjestyksestä), mutta vähän kyseenalaisessa paikassa - keskellä olohuonetta.


Silitettävät pyykit roikkuvat yläkerran aulan ikkuna-aukosta. Ovat roikkuneet jo tovin lakanoiden määrästä päätellen...


Ja yläkerran aulahan on käytössä pyykinkuivaushuoneena/vaunuvarastona. Mutta hei, siellä on uusi lamppu!


Lastenhuone pysyy suht siistinä, koska siellä leikitään niin harvoin ja Helmi yleensä oma-aloitteisesti haluaa laittaa tavarat paikoilleen ennen nukkumaanmenoa. Nämä ovat Armin jäljiltä.


Ja taas yksi taso, jolle on helppo säilöä kaikenlaista tavaraa. Huomatkaa myös todella likainen meikkauspeili. Hämyinen omakuva johtuu liasta ja pölystä.


Lisää epämääräisiä vaatemyttyjä...


Eteisen nurkka ja keskelle lattiaa hylätty Ken. Puku päällä ja urheilulenkkarit jalassa.


Ja sitten vielä viimeisenä tämä: miten syöttötuolin ja sen alustan säännöllinen siivoaminen voikin olla niin vaikeaa? Ja voin kertoa, että tässä kuvassa se näyttää harvinaisen siistiltä.

No niin. Huh. Se on tehty. Haasteen saa täältä napata mukaan ken haluaa!

I am taking part in a challenge where Finnish interior bloggers show how their home really looks like. Welcome to the reality!

8 kommenttia

 1. Hienosti toteutettu! ;) Huojentavaa kun ei ole ainoa jolla järjestys ei ihan aina pysy.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli hauska :) Bongasin myös kivan puseron eli tuo valkoinen, missä olkavarret pitsiä. Mistä se on kotoisin? T:Pia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Tuo pusero on ostettu jouluna Tukholmasta, se on Vilan. Saman putiikin valikoimissa taitaa olla ainakin samaa mallia lyhythihaisena vielä.

   Poista
 3. Hirmu kivalta teillä näyttää luonnontilassakin ;D

  VastaaPoista
 4. Tähän haasteeseen minäkin osallistun ehdottomasti! Ihanaa kun saa rauhassa tajuta ettei kellään ole oikeasti niin kliinistä ja siistiä kuin blogien siloitellut kuvat antaa ymmärtää...

  VastaaPoista