Uusi vanha tuoli

Ystävämme ovat muuttamassa pois Suomesta ja yrittävät päästä eroon vanhoista huonekaluistaan sitä ennen. Bongasin tämän koristeellisen, silloin vielä tummanruskean pinnatuolin heidän läksiäisissään ja koska tuolin hintakin oli erittäin kilpailukykyinen, niin se päätyi meille melkein siltä istumalta. Kiitos E ja S!Tuolin värivaihtoehtoina oli keltainen tai sitten yllättäen (heh) turkoosi. Muu perhe kannatti turkoosia ja koska turkoosia maalia oli vielä jäljelläkin ja tämä maalari todella kärsimätön, niin turkoosihan siitä sitten tuli.


Ylimääräisellä tuolilla on heti käyttöä, jos taloon saapuu enemmän kuin yksi vieras kerralla. Ruokapöydän ympärillä kun on vain kolme aikuisten tuolia. Lisäksi Helmi aikoo kuulemma istua tuossa, kun katsoo lastenohjelmia. Armi saa sitten vissiin vallata sohvan. Siis jos malttaa siirtyä omalta lempi-katselupaikaltaan, joka on matolla metrin päässä tv-ruudusta...

We have a new old chair. I bouhgt this from our friends and it was dark brown then. Now it is turquoise and more suitable for us. My new favourite!

16 kommenttia

 1. Nämä tuolit on parhaita istua - anoppilassa on näitä, myrkynvihreinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä tietää, mä en tuohon ole tainnut vielä missään vaiheessa istuakaan, mutta kokeilen, heti kun maali on kuivunut kunnolla:-)

   Poista
 2. Ihana tuoli ja kaunis uusi väritys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin nuo koristeelliset yksityiskohdat tekee siitä vielä extrakauniin:-)

   Poista
 3. Kaunis tuoli ja suloinen väri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri on kyllä tuolle (ja meille muutenkin) just passeli:-)

   Poista
 4. Yeay! That looks way better than the brown. Happy it has a new home ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I am sooooo glad that I decided to buy it:-)

   Poista
  2. Näyttää tosiaan hienolta! Meillä olis teille vielä yksi peili, pari pientä IKEAn pöytää, leivänpaahdin, 6 kg käsipainot... :D
   Ja kakkosautoksi toinen Mazda!

   Poista
 5. Kaunis tuoli. Ja turkoosi sopii kivasti siihen(kin). ;)

  VastaaPoista