Yksi viikko takana ja kaksi edessä

Jälleen tiedossa dieettipäivitys. Onhan sitä jatkunut nyt tasan viikko. Aloitimme viime sunnuntaina ja maanantaina olo oli kauhea. Päätä särki ja väsytti tuhottomasti, vähän kuin olisi ollut tulossa kipeäksi. Tiistaina oli jo vähän helpompaa ja sen jälkeen olo onkin ollut ihan hyvä. "Ihan hyvä" tai oikeastaan normaali. En koe suurta muutosta entiseen. Tosin päivällä pysyy hereillä ilman kahviakin ja olo on kevyt, eikä turvota tai närästä. Anssi puolestaan kokee, että olo on huomattavasti kevyempi ja olo energisempi. Mä vielä odottelen tuota vaihetta.

Uuteen ruokavalioon tottuminen on sujunut yllättävän hyvin. Tosin välillä pelkään juovani vahingossa maitoa tai nappaavani juustosiivun samalla kun leikkaan niitä tytöille. Kahvista haaveilen jatkuvasti, varsinkin latte maistuisi. Ja tämän dieetin päättymisen kunniaksi aion leipoa cookieita! Tai muffinsseja. Tai kumpiakin.

3 litran juominen tuottaa vielä hieman vaikeuksia. Lähinnä siksi, että unohdan juoda. Ja kyllä tällä meiningillä näköjään laihtuukin. Paino on tippunut viikossa 1,5 kiloa. Ja tänään sain raahauduttua jo salillekin. Hyvin menee siis, mutta vois tää loppua jo.

Aamupala

Lähetä kommentti