Tyylipäiväkirja

Sen lisäksi, että viikonloppuna rakennettiin legoilla, leivottiin pullaa, saatiin vieraita ja vietettiin aikaa perheen kesken, niin tulin myös perustaneeksi uuden blogin.

Johtuneeko keväästä vai mistä, mutta muutamien vuosien hiljaiselon jälkeen pukeutuminen, oma ulkonäkö ja kaikki siihen liittyvä on ruvennut uudestaan kovasti kiinnostamaan. Koska täällä kotisaaren puolella en halua liikaa noita aiheita käsitellä, niin päätin alkaa kirjoittaa niistä ihan erillistä blogia. Lähinnä itselleni ja aluksi olikin tarkoitus pitää tuo toinen teiltä salassa (loin uuden blogger-profiilinkin sitä varten), mutta sehän nyt on jo nähty, että salassa mulla ei kyllä tällaiset asiat kovinkaan kauan pysy.


Mutta siis, jos haluatte käydä lueskelemassa myös tyylipäiväkirjaani, niin sen löydätte täältä.

Tämä blogi ja postausaiheet säilyvät samanlaisina kuin tähänkin asti. Eiköhän joitakin omaa pukeutumistani koskevia juttuja eksy tänne jatkossakin, mutta nyt niitä on mahdollisuus lukea halutessaan enemmänkin.

During the weekend I started to write also another blog, about clothes, my style, beauty etc. That blog is unfortunately only in Finnish. 

2 kommenttia