Rakennuspuuhissa

Ensin kellarista kannettiin jokin aika sitten mun vanhat barbiet. Eilen Anssi ja Helmi palasivat samasta paikasta mun vanhojen legojen kanssa. Tänään rakennettiin juna-asema.
Rakastin pienenä legoja. Parasta oli tehdä isän kanssa muumitalo. Tiedättekö, sellainen oikea, jollainen on näytillä Tampereella. Yleensä yhtä korkeä kuin itse olin pitkä. Ja legoista olen haaveillut usein samalla kuin lapsista. Että sitten kun on lapsia, niin saa taas rakentaa legoilla. Voi tätä onnen päivää!


Helmi and her father found my old legos. When I was a child I loved legos. I still do!

9 kommenttia

 1. Hei pitkästä aikaa, Sanna ja perhe. Legoja ei onneksi aika syö! Tosiaan, tykkäsit rakentaa niitä ja Heikki myös :) Hieno asema! Hyvää laskiaissunnuntaita t. Marja ja Hannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille:-) Legoleikit olivat kyllä yksi parhaista leikeistä:-)

   Poista
 2. Hihi, ihana toi eka kuva !!! :) Meillä kans legot on suosikkeja leikeissä, on uusia ja iskän vanhoja myös. :) Meillä tuo isäntä kauppareissuilla aina katsoo haikeasti leluhyllyillä legoja ja haluaisi ostaa lisää ja lisää. :D Ja sillon kun iskä innostuu legoista rakentamaan niin siitä ei tule loppua, pojat jo siirtyy muihin leikkeihin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, katsotaan, miten tämä legoinnostus meillä kehittyy:-)

   Poista
 3. Nämä on niin hauskoja <3
  Meidän vanhoja leluja on vähän jäljellä, mutta rakennuspuuhat mieleisiä vielä täälläkin.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat <3
  Meillä ei ole paljoa vanhoja leluja jäljellä, mutta niillä vähillä saa kyllä muistorikkaat leikit. Ja pikkuväki tykkää!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Juu, aika paljon muuta leluistani on heitetty pois (mm. My little ponyt...), mutta legot ja suurin osa barbeista oli vielä jäljellä:-)

   Poista
 5. Ah, retrolelut on niiiin parhautta! <3 Mä olen kantanut mummolasta kotiin niin paljon mun vanhoja leluja. Mulla on ihan kaikki lelut tallessa kotikodin ullakolla. Odotan vaan kun meillä alkaa barbiet ja my little ponyt kiinnostaa, muistelen myöskin, että minulla oli suhteellisen iso Playmobil kokoelma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Harvoista uusista leluista on lapset ja vanhemmat yhtä innoissaan:-)

   Poista