Korkokengät

Kuten jo vähän vihjailinkin, niin keskiviikon shoppailureissulta mukaan tarttui jotain myös itselleni. Nimittäin innostuin hankkimaan ensimmäiset korkokengät viiteen vuoteen. Ajatuksissa onkin ollut hankkia kevääksi nilkkurit, joissa on vähän korkoa. Tämä ajatus muistui Aleksilla mieleeni ja suuntasin askeleeni umpimähkään Zioon. Viimeisten alekenkien joukosta bongasin nämä mustat nilkkurit (oikeastaan mielessä olivat olleet ruskeat, mutta hei, musta on hyvä väri ja sitä paitsi aleprosentti oli 50).Oikea kokokin löytyi ja kun hoipuin peilin ääressä kengät jalassa, kertoi ystävällinen myyjä rauhallisella äänellä juuri näiden yksilöiden hyviä puolia. Ovat kuulemma sopivat tottumattomalle korkojen käyttäjälle, sopivat suomalaiseen jalkaan ym. ym. Sitten myyjä päästi suustaan taikasanat: koroilla ryhtikin paranee. Eipä siihen sitten muuta enää tarvittukaan, kun tämä kumarahartiainen täti jo kääntyi hoipertelemaan kassaa kohti.


No niin, sitten vaan odotellaan sellaisia menoja, että tämä äiskä pääsee esittelemään uusia kenkiään ja ylvästä ryhtiään. Ihan tuohon lähikauppaan en näillä taida astella. Tai ehkä näin perjantain kunniaksi...

I bought also shoes for myself on Wednesday. My first high heels in five years.

8 kommenttia

 1. Tosi nätit ja juuri sellainen hyvä korko, ei liikaa ja näyttää tukevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sopivat tällaiselle tottumattomalle korkojen käyttäjälle:-)

   Poista
 2. Hei me ollaan ihan samikset! Onnittelut, ne on mageet kengät! Omani tosin ostin jo hyvän aikaa sitten, mutta Zio on minun(kin) kenkämekka, enkä juuri muualta kenkiäni osta. Zion alesta tekee huikeita löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Oon kyllä noihin hurjan ihastunut! Ja Zio kyllä nousi listan kärkipäähän, kun seuraavan kerran hankin kenkiä:-)

   Poista
 3. Oi mitkä ihanuudet, ihan mun tyyliset!

  VastaaPoista
 4. Onko noi Wonders-merkkiset? Ne on ainakin ihan saman malliset kuin ne mun korkonilkkurit ja ne on kyllä tosi hyvät jalassa, ei tuu ollenkaan päkiät kipeiksi! Ja noi on tosi nätit!

  -Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on Wondersit! Hei tosi kiva kuulla, et on ollu hyvät, nyt oon noista viel enemmän innoissani:-)

   Poista