Äidille kans

Tytöt on jo neonpinkitetty ja nyt on samaa väriä äidilläkin. Nimittäin kevätkassin muodossa. Kokeilin kassia jo tänään ja ainakin toistaiseksi kaiken tuon valkoisen ympäristön ja mustan vaatetuksen keskellä kassi hyppää aikamoisesti silmille (kyllä, harrastin näytetikkunapeilailua). Mutta keväämmällä sitten..!


Mielessä siinteli jo neonpinkki pipokin, kunnes jostain alitajunnasta iski flashback 90-luvulle ja se innostus hilliintyi ainakin hetkellisesti. Jotenkin kassi, huivi tai jopa paitakin vielä menee, mutta pipo on jo aika paha.

Kassi Baggu


Ja muuten tuosta väliovesta: siinä on magneettitarra ja liitutaulutarra, koska jostain syystä arkailin maalata. Voin kertoa, että ärräpäitä lenteli, kun koitimme Anssin kanssa välttyä ilmakuplilta (siinä epäonnistuen)! Ja jos olisin miettinyt vielä hetken, niin olisin sommittellut tuon niin, että kaikkiin reunoihin jää yhtä paljon valkoista.

Something pink for me too!

2 kommenttia

 1. Hyvin pomppaa silmille eli hyvä!!!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi taulu on aika väsynyt, ois ne ylä- ja alapalkit ollu hyvät.. No mutta hauskoja kuvia ollaan siihen saatu aikaan!

   Anssi

   Poista