Ovi ihaniin koteihin

Suomalaisen kirjakaupan mainoslause oli joskus "ovi lukemattomiin maailmoihin". Se oli musta osuva ja kiehtovakin. Tykkään sanan "lukematon" monimerkityksisyydestä tuossa yhteydessä. Erilaisia maailmoja, joihin pääset vain lukemalla, on rajaton määrä ja ne odottavat tuolla jossain, että luet ne.


Lähiakoina olen itse avannut ovia lähinnä muiden inspiroiviin koteihin, vaikka ammatin puolesta myös muiden, kuin sisustuskirjojen, -lehtien ja -blogien lukeminen onkin suotavaa. Sillä kuuluisalla shoppailureissulla viime viikolla kannoin meille myös ihanan kirjauutuuden 12xkoti, sekä kartutin Paumes-kokoelmaani yhdellä.Keväämmällä vuoroaan odottaa vielä (ainakin) yksi sisustuskirjahankinta, kun Selina Laken uusin Pretty Pastel Style julkaistaan. Saman kirjailijan edellistä kirjaa hehkutin täällä ja nyt sitä muuten saa myös suomeksi käännettynä!


I have been reading lots of interiourbooks, -magazines and -blogs lately. Maybe it is time to read something else too.

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia :) Tuo kirjahyllyn värijärjestys näyttää ihan mielettömän hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otin tuon värijärjestyksen käyttöön jo vanhassa kodissa, vaihdoin kuitenkin jossain vaiheessa takaisin "perinteiseen". Uudessa kodissa järjestin kirjat taas värien mukaan jo muuttoviikonloppuna:-)

   Poista
 2. Mie löysin teidän kotiin Uusi Kuu -blogista :) kivalta näyttää! Järjestysintoilijan silmä lepää erityisesti tuossa kirjahyllyssä ;)

  -MS
  http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

  VastaaPoista