Vielä vaiheessa

Kodissamme on kaksi kohtaa, joita ei toistaiseksi ole kauheasti koetettu saada minkään näköisiksi saatika toimiviksi. Toinen on portaiden alusta ja toinen yläkerran aula.Portaamme kääntyvät hieman oikealle ylhäällä ja ilmisesti tämä aiheuttaa sen, että portaiden korkea alunen on myös syvyyssuunnassa epäsymmetrinen (ulkoreuna on matalammalla kuin sisänurkka). Korkeutta kuitenkin on, ja koska tila näkyy keittiön kautta ruokailutilaan, olisi se kiva hyödyntää edustavasti.
Nojatuoli Ellos

Rottinkituoli Ikea

Viime viikolla tämän huushollin viimeinen ruskea huonekalu, portaiden alla jököttänyt lipasto sai uuden kodin ja porrasalusen uuden ilmeen toteuttaminen sai lisää vauhtia. Sinne on jo hankittu Ikean kapea Hemnes-lasivitriini. Matala pää säilynee pienenä lajittelupisteenä (vaunuparkille etsitään uutta paikkaa). Mutta väliin jää sopiva tila vaikkapa nojatuolille.
Yläkerran pitkässä aulassa on toinen sisäänkäynti, ikkuna-aukko alakerran aulaan ja toisella puolella kahden makuuhuoneen ovet. Aula on kapea ja tilaa on tällä hetkellä hyödynnetty lähinnä vaunuvarastona ja pyykinkuivaustilana. Nyt haaveilen makuuhuoneiden ovien puoleiselle seinälle (tuohon vasemmalle) Ferm Livingin mintunvihreästä harlekiinitapetista ja lampuiksi voisivat sopia vaikka La Case de cousin Paulin yksittäiset lamppupallot. Niissä materiaali ja värit ovat samat kuin Paulin pallovaloissakin, mutta koko on isompi ja ne toimivat kattolamppuina. Meille siis tulisi kaksi yksittäistä palloa, eikä kolmen settiä, niin kuin tuossa kuvassa. Näistä suunnitelmista ei Anssikaan vielä tiedä ihan kaikkea, katsotaan mitä mies sanoo, kun lukee tämän postauksen...

Tapetti Ferm Living
Lamput La Case de cousin Paul

Two places in our home are still waiting for some kind of inspiration. The space under the stairs and the hall on the second floor. Here are some plans.

4 kommenttia

  1. Tykkään hirveesti tosta kaiteesta - harvoin näkee yksityisasunnossa tuollaista rappukäytäväkaidetta. Tosi makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin mäkin tykkään:-) Se tuli kyllä ihan yllätyksenä, että se oli tuollainen:-D

      Poista