Helmet

Meidän taloudesta löytyy kolme korujen ystävää. Ja täytyy sanoa, että tämä vanhin taitaa olla niistä vähiten kiinnostunut. Kaksi pienempää eivät ole kuitenkaan kiinnostuneita niinkään korujen käyttämisestä.

Helmi halua kerta kerran jälkeen käydä äidin koruvarastoja läpi ja kuulla samalla mistä mikin koru on ostettu. "Mistä tää on ostettu?", "Italiasta", "Mistä tää on ostettu?", "Itiksestä" jne.
Armi sen sijaan hypistelee, sovittelee ja kanniskelee koruja paikasta toiseen. Välillä pukee niitä nukellekin. Itselle korua ei pueta pään yli, vaan se laitetaan leuan alle.The girls are interested in my jewels and pearls. They don't want to wear them, but they love to play with them.

6 kommenttia

 1. Kuulosti osa niin tutulta. Meidänkin pientä neitiä kiinnostaa hirveästi kaikki korut ja jos helmet laittaa kaulaan tulee hirveä hoppu peilin eteen itseään katsomaan. :D Meillä myös helmet eivät itse laittaen mene koskaan pään yli vaan juuri samalla tavalla leuan alle.

  On nuo pienet niin söpöjä!

  Ps. Aivan ihana mekko teidän tytöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihania ovat:-)

   Tuo mekko on Seppälä Baby -mallistoa. Tykkään myös kovasti!

   Poista
 2. Ihana tyttö siellä teillä kasvaa <3 Meillä tytöllä on välillä 20 eri korut kaulassa, kun kaikki pitää pukea yhtä aikaa. Sitten sitä porukalla ihmetellään, miten kaunis hän on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä hauskaa (ja mielettömän suloista), miten nuo pienet jo näin aikaisin ovat korujen perään:-)

   Poista