Pieni alevinkki

Ajattelin vinkata teille kivoja lasten sukkahousuja metsästäville Riemulin sukkahousuista, joita saa nyt 7 euron hintaan. Itse ihastuin raikkaisiin väreihin ja nostalgiseen malliin messuilla ja hamstrasin nyt lisää kyseisiä sukkiksia kevättä varten. En tiedä, miten huimaa laatua sukkahousuilta voi vaatia, mutta näihin olen ollut ihan tyytyväinen. Tytöt käyttävät näitä ahkerasti ja mm. eilisestä postauksesta voi bongata Helmin jalasta turkoosit. Riemulin kaupan löydät täältä.My sale shopping: Colourful and beautiful stocknings for children. From Riemuli.

8 kommenttia

 1. Onpa herkulliset värit sukkiksissa! Tuntuu, että sukkisten laatu on kyllä aivan surkeaa (itsellä tosin kokemusta H&M, Lindex ja Pomp sukkiksista). Kaikki näistä ovat menneet parin pesukerran jälkeen nukkaisiksi ja epäsiisteiksi, toiset Pompit kestivät vain kolme käyttökertaa ennen hajoamista (ompeleista) ja toiset tuplasti sen. :P Onko nää parempia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäistä nukkaa tulee melko nopeasti, mutta sukkikset pysyy silti ihan siistin oloisina useampia pesuja ja nämä pitävät lisäksi muotonsa tosi hyvin, eivätkä esim. levähdä pepusta, kuten Lindexin sukkikset. Itselläni vertailukohtana lähinnä Lindexin ja Bodenin sukkahousut ja kestää kyllä niitä paremmin! Näitä olen siirtänyt vielä nuoremmankin käyttöön, mikä on jo aika hyvin sukkiksilta:-)

   Poista
 2. hieno uusi ulkoasu blogilla!!
  t. Veera

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä vinkistä! Minä tietysti ihastuin tuohon turkoosiin väriin ja tilaus lähti menemään. Kuopuksella varsinkin kuluu tosi paljon sukkahousuja, joten lisää tarvitsi. Harmi kun tuosta keltaisesta oli oikea koko loppunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ole hyvä:-) Noihin turkooseihin minäkin ihan ensiksi iskin silmäni;-)

   Poista
  2. Sukkahousut tulleet ja käytössäkin olleet. On kyllä hyvät! Niin ihanan pehmeätkin :)

   Poista
  3. Kiva, että tykkäätte!:-) Itsekin huomasin tuon pehmeyden, kun puin tänään toiselle tytölle toisen merkkiset sukkikset ja toiselle nuo Riemulin. Oli kyllä suuri ero!

   Poista