Väriä vaatteisiin

Toivottavasti ette vielä kyllästyneet keväthehkutukseen... Lupaan, että en jatka tätä ainakaan koko ajan seuraavia kuutta kuukautta.

Kuvat H&M

Suunnitelmissani ei todellakaan ollut tehdä teille tänään vaatekollaaseja, mutta eilen Riikan blogissa vilauteltiin Crocsin kevään uutuuksia ja jämähdin noiden kuvien ihaniin väreihin (oli siellä kyllä parit ihanat kengätkin). Mitä jos sitä kesällä pukeutuisikin mustan, valkoisen ja harmaan sijasta väreihin? Nämä vaatteet H&M:n mallistosta. Kollaasi lemppareista ja pari asukokonaisuuttakin, joita oikeasti voisin harkita.
Meidän talouden H&M-kuvasto muuten katosi mystisesti. Selailin sitä sunnuntaina aamupäivällä. Sitten kipaisin yläkertaan suihkuun ja kun tulin takaisin, sitä ei löytynyt enää mistään. Eikä ole tullut vastaan vieläkään. Luultavimmin olen itse sen ajatuksissani laskenut johonkin. Ja löytänyt tahtomattani samalla todella hyvän jemman.

Yksi asukokonaisuus tytöillekin


It is snowing outside and I am dreaming about spring and summer. These colorful clothes from H&M.

6 kommenttia

 1. Noi värit on niin syötäviä. Olen H&M:n sivuilla moneen otteeseen pyörinyt, mutta vielä neidille ei ole tilausta tullut tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mäkin olen tuolla pyörinyt (ja lueskellut usein luetteloakin ennen kuin se katosi), mutta vielä en ole ostoksia tehnyt. Mun onnella se tapahtuu sitten, kun parhaimmat jutut on jo loppu...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ne värikkäät sandaalit on ehkä ihan pakko saada kesäksi:-)

   Poista