Apuvalo

Kirjahyllyn klipsilamppu kävi makuuhuoneessa toimittamassa lukulampun virkaa (Anssi lukee Arnoldin elämänkertaa) ja koukkasi paluumatkalla keittiöön. Keittiön saareke on nimittäin korkeutensa puolesta täydellinen leipomisalusta, mutta kaipaa näin hämärämpänä vuodenaikana hieman lisävalaistusta. No nyt on kunnon spotti käytössä. Ehkä sitä hieman innostuisi leipomaankin...Meneillään on taas uusi kaupan yrttien elossapitokokeilu. Persilja ainakin kerran jo nuupahti, mutta periksi ei anneta. Ainakaan vielä.Some extralight for the kitchen. Now there's a perfect place to bake.

7 kommenttia

 1. Hyva Sanna! Mun kokeilu on vielä vähän vaiheessa, kun kauppareisuilla en ole löytänyt vielä tarpeeksi elinvoimaisia kotiin asti tuotaviksi... ;) Miten ne onkaan nyt jo kaupassa ihan nuukahtamispisteessä?? :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun postauksesta inspiroituneena päätin taas kokeilla:-) No kyllä, mielelläni olisin ottanut tuohon basilikan, mutta ne varsinkin oli ihan ruokottomassa kunnossa jo kaupassa...

   Poista
 2. Haha..mulla kaikki kasvillisuus kuolee. Otin syksyllä muratit sisään turvaan ja toiveissa oli saada ne samat keväällä ulos, toinen on kuollu aika päiviä sitten ja toinen varistaa lehtiään ja on ihan kuollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei paljon muita kasveja tällä hetkellä olekaan, kuin nuo yrtit. Haluaisin oikean pienen puutarhan parvekkeelle ensi kesänä, niin nyt pitää vähän harjoitella:-)

   Poista
 3. Moi! Ihanan vihreet yrtit! Minä aattelin odottaa maaliskuuhun, mutta miten maltan odottaa :D

  Terv. Kuopiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kyllä kovasti tekisi jo mieli laittaa siemeniä itämään:-)

   Poista
 4. Greetings, I'm Alejandrina and I've just recently begun to
  get into what you're referring to. I am not certain where you’re obtaining your facts, but good job nonetheless. I really should invest some time learning and understanding more. Thanks for this: I was looking for this info for my goal.

  Here is my website Richland Hs

  VastaaPoista