Aleverho

Eksyin eilen keskustassa asioilla käydessäni käväisemään myös Kodin Anttilassa, josta mukaan lähti tämän talven lähes ainoat aleostokset kotiin. Sen lisäksi, että jo pitkään vilkuilemani vahakangas oli tosi edullinen, päädyin myös kokeilumielessä ostamaan raikkaan vihreän sivuverhon.
Alakerran verhotilanne onkin tuottanut päänvaivaa jo useampaan kertaan. Aiheesta voi mm. lukea täällä ja täällä. Nyt ripustin vihreän verhon ensin olohuoneen ikkunoiden väliin, mutta totesin tunnelman liian tukkoiseksi ja uusi sijoituspaikka on ruokailutilan nurkka. Näyttää paremmalta, mutta totuttelu ja pohdinta jatkuu edelleen. Sohvanurkkaan verho on jo tullut jäädäkseen, ilman verhoa se näyttää niin kovin alastomalta.Olen koittanut tammikuun ajan pitää yllä pienimuotoista ostolakkoa ja tullut siihen lopputulokseen, että parhaiten lakkoilu onnistuu yksinkertaisesti välttelemällä kauppoja. Nettiputiikit kuitenkin vielä muodostavat aika suuren uhkan, johon varmasti auttaisi lapsilukon kaltainen shoppailulukko (tai luottokortin ja nettipankkitunnustuen piilottaminen).


I went to sale shopping yesterday and found this lovely green curtain (as well as the green tablecloth). Now I am once more thinking about the curtain situation in our livingroom.

10 kommenttia

 1. Tulipas raikas nurkkaus! Toi Ikean verhokin toisessa nurkassa näyttää kivalta... Verhot on mullekin aina tosi vaikeet, melkein harmaannun niitä pähkäillessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis tykkään hirmuisesti tuosta Ikean kankaasta! Alkuperäinen suunnitelma olikin hommata sitä vielä tonne toiseenkin nurkkaan ja sitten tuo vihreä tuohon keskelle, mutta nyt kävi näin ainakin toistaiseksi:-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kevät se vaan on mielessä, vaikka lunta sataakin:-)

   Poista
 3. Tosi kivasti toi vihreä raikastaa huonetta :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on tosiaan jo kevät siellä kotona :) Ihanan raikas ilme!

  VastaaPoista