Takaisin kartalla

Viime viikolla se uusi kalenteri viimein kolahti postiluukusta. Voi sitä onnen päivää! Vietin heti tunnin täyttäen hartaudella kaikki tarvittavat tiedot, päivämäärät ja muistettavat sen sivuille. Kylläpä heti tuli rauhallisempi olo ja tuntuu että hallitsen taas elämääni. Taidanpa olla melko kalenteririippuvainen...Tällä kertaa kalenteria etsiessäni kaikki muut valintakriteerit unohtuivat, kun näin tuon päällyskankaan ihanan kuosin. Onneksi kalenteri on muutenkin ihan toimiva ja vielä sopivan kokoinenkin.

Finally I got my new calendar for this year. Suddenly I feel calm again and it feels like I can handle my life. Amazing how much this little book can do!

10 kommenttia

 1. No on kyllä ihana!! :)

  Mä olen enenemässä määrin alkanut käyttämään kännykän kalenteria, jotenkin mies on laittanut vielä niin että meillä synkronoituu toistemme kännyköihin google-tilin kautta kalenterimerkinnät - kätevää kun mulla piippaa puhelin myös miehen menoille ja päinvastoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kokeillut pikkasen käyttää kännykän kalenteria, mutta jotenkin se ei vaan luonnistu, vaikka olisikin kaikella tavoin yksinkertaisempaa.

   Ja sitten ei saisi shoppailla näitä ihanuuksia;-D

   Poista
 2. Aivan ihastuttava, en ole moiseen törmännytkään. :) Jännä, miten olin ennen myös kalenteririippuvainen (vielä töissäollessa), mutta nykyisin kalenteri on tyhjänpanttina, kun käytän pelkästään kännykkäkalenteria. Ostin opiskelujen alettua mieleisen kalenterin, mutta en ole sitäkään täyttänyt ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on Etsystä:-)

   Mullakin oli tässä välillä, että vaikka kalenteriin oli merkitty kaikki, niin en katsonut sitä ja menin vaan muistin varassa, nyt se taas tuntuu tarpeellisemmalta kun menoja on taas enemmän.

   Poista
 3. Ihana kalenteri, tahtoo kans :) Mutta mistä nuita ihanuuksia voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Etsystä, täältä: http://www.etsy.com/shop/greengrass2

   Ja mikä parasta, kangaskannet saa irrotettua ja niitä vo käyttää ensi vuonnakin:-)

   Poista
 4. Mä oon myös ajautunut ihan huomaamattani käyttämään pelkästään kännykkäkalenteria. Nyt ostin täksi vuodeksi perhekalenterin keittiön seinään mutta aika turhan panttina se siinä roikkuu. Mutta toi sun löytämä kalenteri on kyllä aivan huippuhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tuosta niin paljon, että luulen merkkaavani siihen menoja ja muita juttuja vähän ahkerammin, kuin muuten tekisin:-)

   Poista
 5. Tunnistan niin itsessäni saman kalenteririippuvaisuuden! Hyvän kalenterin valinta on tärkeä asia, voi mennä koko vuosi muuten pieleen:D Mistä muuten tuo ihana ruudullinen laatikko on?

  VastaaPoista
 6. Totta:-D Tuo ruudullinen laatikko on ostettu Tukholmasta Lagerhausista, ilmeisesti esikuvana on ollut Hayn samantapainen laatikko. Laatikon sisäosa on oranssi - mielestäni ihana värikäs yksityiskohta:-)

  VastaaPoista