Jatkuvassa muutoksessa

Meidän kodin kuvatuin kohta on luonnollisesti näkynyt usein täällä blogissakin ja silti päätin omistaa aiheelle ihan kokonaisen postauksen. Nimittäin meidän sohvalle. Ja sen tyynyille. Reilun puolen vuoden aikana sen ilme ja tyynyt ovat muuttuneet jo aika useaan otteeseen.

Heinäkuu/July 2012

Elokuu/August 2012

Koska useissa blogeissa nähty "mennyt vuosi kuvina -postaus" ei tässä blogissa toteutunut, niin nyt voitte kuitenkin seurata sohvamme muutosta heinäkuusta 2012 tammikuuhun 2013.

Syyskuu/September 2012

Syyskuu/September 2012

Lokakuu/October 2012
Sohva oli muuton yhteydessä se isoin huonekaluhankintamme ja varmaan koko perheen mielestä kotimme paras paikka, joten ei ihmekään, että se joutuu useimmiten sisustusinnokkuuteni kohteeksi. Ja onhan sen ilmeen muuttaminen suhteellisen helppoa ja halpaakin (?). 

Marraskuu/November 2012
Ja nyt/And right now

Ja luonnontilassa/And usually....

Some things will never change. And some change all the time. Like our couch an its pillows. All these photos are taken during the last six months.

4 kommenttia

 1. Heiii, kivat noi olkkarin verhot.. Kenen verhot ne ovat? Onko ihan valmis verhot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota mustavalkoista verhoa? Se on Ikean Trådklöver, alareuna on vielä ompelematta, mutta en malttanut olla laittamatta jo tuohon;-) Ihanaa kangasta musta!

   Poista
  2. Joo, tosi kivat! Näyttää tollai "livenä" paremmalta kun ikean sivuilla... Se on niin tarkka verhojen suhteen tämä meidän isäntä, niin nuo saattaisivat läpäistä vaatimukset :)

   Poista