Just melkein

Pöytäliinan löytäminen voi olla haastavaa. Nyt lokakuun alkaessa kesäliinan vaihtaminen alkaa olla ajankohtaista, mutta yhtä kivaa (ja tarpeeksi leveää) vahakangasta ei ole mistään ilmaantunut. Onneksi lipaston laatikosta löytyi vanhan kodin keittiöön hommattua Marimekon vihreää Tulipunaista. Kuvio ja väri ovat ihanat, mutta koko väärä ja kaikki tahrat eivät ainakaan kylpyammeessa huljuttelemalla kokonaan kadonneet. Kelpuutan silti toistaiseksi arkiliinaksi.



4 kommenttia

  1. Vanha kunnon etola voi yllättää...! :)http://www.etola.net/Tuoteryhma/720ea71e-b431-4156-b7ba-293f434dc436/f2dfdf61-e6dd-4ce7-8f06-41ad4a6760ed

    -Kiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, Etolan tarjonta multa jäikin tarkastamatta!:-) Noista tällä hetkellä tarjolla olevista ei tosin iske mikään...

      Poista
  2. Sanna, jos et vielä ole tuttu sappisaippuan kanssa, niin kokeilepa sitä tahroihin. Toimii kokemukseni mukaan melkeinpä mihin vain! :) Kävin muuten viikko sitten keskustan Eurokankaassa ja siellä näkyi olevan ainakin samaa Amy Butlerin kangasta kuin uusissa tyynyissänne (http://kohtikotisaarta.blogspot.fi/2012/09/taas-tyynyja.html) Tiesithän? :)
    t. Mari S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sappisaippualla hankaan tyttöjen vaatteita harva se päivä ja se todellakin on aika tehokasta. Jostain syystä en kuitenkaan tajunnut kokeilla sitä tähän pöytäliinaan... Täytyypä koittaa!

      Aijaa! Oliskohan siellä ollut vielä myynnissä vanhaa varastoa vai onkohan Eurokangas pyörtänyt päätöksensä ja jatkanut yhteistyötä Amy Butlerin kanssa, toivottavasti!:-)

      Poista