Uusi aika

Epämääräinen alkusyksyn arkihaahuilu on ohitse ja meillä alkaa taas vähän uudenlainen arki. Erinäisten tapahtumien summa johti siihen, että tämä toistaiseksi todellakin satunnainen oman firman pyörittäjä aikoo ruveta hommiin nyt ihan uudella innolla ja energialla. Töitä olisi tarkoitus haalia niinkin paljon, että nuorimmainenkin menee päiväkotiin muutamaksi päiväksi viikossa. Äiti saa sillä aikaa pistää toiminimen tuottoisaksi ihan rauhassa ja perheen iltaidylli on taattu, kun mun ei tarvitse kyhjöttää työhuoneessa joka ilta ja viikonloppu.

Tämän kalenterin löydät täältä

Tämän täältä

Tästä innostuneena surffailin Etsyyn katselemaan työkalentereita, mutta ajauduinkin vähän harhapoluille. Nämä ihanuudet eivät nimittäin ihan täytä työkalenterin kriteereitä...

Tämän täältä

Ja tämän täältä

Sitten päästäänkin toiseen muutokseen. Meidän työhuonehan on tällä hetkellä aika mustavalkoinen. Melkoinen ristiriita muuhun kotiin verrattuna. Tällekin asialle aion pikkuhiljaa tehdä jotain. Kaikki musta ei tule katoamaan, mutta värejä on suunnitteilla tähänkin työpaikkaan.

Here's some delicious calendar inspiration found in Etsy.


7 kommenttia

 1. IHANIA kalentereita! Olisipa vaikeaa valita, valitsisin mahdollisesti ylimmän ... tai alimman :-D. Onnea työ kuvioista, jännittäviä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, mäkin olen täällä ihan neljän vaiheilla.. Ja kiitos, toistaiseksi olen intoa täynnä:-)

   Poista
 2. Onpa ihania kalentereita! Tuota ylintä on kyllä pakko mennä tutkimaan tarkemmin... =D Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat ja hinnatkaan eivät olleet mitkään ihan hirmuiset! Ehkä voisin ostaa tuollaisen JA sen työkalenterin..! Kiitos:-)

   Poista
 3. Jag kan inte hitta kalendern (första bilden i inlägget) , klickar på länken men hittar inte någon sådan kalender. Så fin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Den finns där, men ser lite annorlunda ut där på första sida, klicka bilden där det står "wall calender" och där finns den:-)

   Poista