Kuvia lastenhuoneesta

Jo pidemmän aikaa olen halunnut tehdä lastenhuoneesta postauksen, mutta suunnitelma on aina kaatunut siihen, että olen päättänyt odottaa, kunnes yksi hylly saadaan seinään kiinni. Nyt kuitenkin päätin luovuttaa ja marssin kameran kanssa tyttöjen huoneeseen. Viis siitä, että hylly on vielä pöydällä!

Lastenhuoneen kaikki tuolit ovat omasta lapsuudestani ja pöytäkin samalta aikakaudelta, mutta mökkinaapureilta saatu. Samoin suurin osa kirjoistakin on mun vanhoja. Viikko sitten siirsimme Helmin keittiön alakerrasta yläkertaan. Mulla kun olisi vähän muita suunnitelmia portaidenalustilaan...

Jos tuota hyllyä ei oteta lukuun, niin tämä huone on tässä asunnossa ensimmäinen lähes valmis huone. Tosin päiväpeitot, koristetyynyt ja taulut ovat vielä suunnitteluasteella.


Some pictures from the girls' room.

10 kommenttia

 1. Kivan iso kirjahylly teillä lastenhuoneessa. Meillä on ollut samanlainene punainen kiikku pienenä. :)

  Blogissani on sinulle haaste, jos vielä et ole tehnyt. :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso hylly ja nyt jo ihan täynnä:-) Tuo Expedit on kyllä aika ihana säilytysyksikkö!

   Hei kiitos! En ole vielä tehnyt, joten otan haasteen mielelläni vastaan ja toteutan sen jahka kerkiän:-)

   Poista
 2. Kivan näköistä ja pirteät värit! Ja hyllykin niin hyvässä järkässä. Meillä on sama hylly, mutta ikinä se ei ole kuvattavassa kunnossa :/ Ja tuo muumitalokin on mun suosikki, nätti lelu! Niin ja ihan ylisöpöt vanhat huonekalut, niin suoraan omasta lapsuudesta.

  Mistähän tuo ihana punainen matto mahtaakaan olla? Oon sen jossakin nähnyt mutta nyt ei just sytytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Kyllä tossa hyllyssä onkin joka päivä järkkäilemistä... Asiaa helpottaa varmaan osaltaan se, että tytöt leikkii myös aika paljon alakerrassa.

   Tuon punaisen maton ostin kesällä alesta Prismasta, on sitä niiden omaa House-merkkiä... Oon kyllä kans törmännyt jossain tommoseen samanlaiseen mut mustaan, joka oli jotain vähän "hienompaa" merkkiä...

   Poista
 3. Ihania kuvia ja niin siistiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Ei siellä kyllä aina ihan noin siistiä ole:-D

   Poista
 4. Så fine bilder av et veldig fint rom!
  Takk for hilsen inne hos meg. Og for oversettelsen. :)

  VastaaPoista